Tragédia történt Szekszárdon: egy ember meghalt, kettőt a rohammentő vitte kórházba.

Halálos áldozat is volt

Az egyik gépkocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A belvárosban történt a baleset

Két kocsi összeütközött 14 óra 35 perc körül Szekszárd, Bartina utcában. A balesetben az egyik kocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A másik autó sofőrje és utasa túlélte

A másik autó vezetőjét és utasát a mentőszolgálat munkatársai sérülésekkel kórházba vitték. Az ütközés következtében egy harmadik autó is megrongálódott, azonban személyi sérülés nem történt.

Lezárták az útszakaszt

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az utca érintett szakaszát a rendőrök mindkét irányba lezárták, a forgalmat a közeli utcákra terelik. – írta a Bors.

Május elején is történt a szörnyű baleset

Az M1-es autópályán, Ausztria irányába történt a baleset 6 óra 40 perckor, Károlyháza térségében. Egy tréler rohant bele az előtte haladó nyergesvontatóba. A Ripost információi szerint egy férfi meghalt az ütközésben

Személygépkocsikat szállított a tréler

A baleset során egy személygépkocsikat szállító, Hegyeshalom irányába haladó tréler ütközött össze az előtte haladó nyerges vonatóval. A mentés jelenleg folyamatban van, a megsérült járművek a teljes autópálya jobb pályatestét elfoglalják – közölte a rendőrség.

Több mint egy hete négy kamion ütközött össze

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a ráfutásos baleset a pálya 56-os kilométerében, a külső sávban történt. Az M1-esen, a Hegyeshalom felé vezető oldalon négy kamion ütközött össze.

Személyi sérülés is történt

A rendőrség a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a személyi sérüléssel járó baleset miatt torlódásra és lassú haladásra kell számítani.

Hármas ütközés volt korábban

A Budapestkörnyéke.hu írt arról, hogy két embert szállítottak kórházba, amikor hármas karambol történt a szigetszentmiklósi gerincúton. Az elöl haladó Hyundai fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és belerohant a lassító Berlingoba.

Fékezés nélkül rohant bele

Két hete délután a szigetszentmiklósi gerincúton több jármű haladt Szigethalom felől a Massányi Miklós úti körforgalom felé. Az elöl haladó Hyundai forgalmi ok miatt fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és fékezés nélkül belerohant a lassító Berlingóba.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó: police.hu