Eltűnt egy 71 éves férfi, akit csütörtökön láttak utoljára. Egy 28 éves fiatalembert hétfő óta keresnek, a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Eltűnt Lakó József

Nem lehet tudni, hol tartózkodik Lakó József, akit december 8-án csütörtökön 9 óra körül láttak utoljára. Reggel még ott volt a munkahelyén, ám hogy onnan hová ment, a mai napig nem lehet tudni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Körözik

Budapesti Rendőr-főkapitányság 20. és 23. Kerületi Rendőrkapitányság körözi az eltűnt személyt. Egy 71 éves férfiról van szó. A rendőrségnek nincs információja arról, hogy hová tűnhetett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az eltűnt személyleírása

Az idős férfi körülbelül 170 centiméter magas. Testalkata átlagos, mielőtt eltűnt, fekete melegítőnadrágot, fekete kabátot és fekete cipőt viselt. A rendőrök különös ismertetőjegyről nem számoltak be.

Őt keresik

Lakó József december 8-án tűnt el – Fotó: Police.hu

Egy 28 éves férfinak is nyoma veszett

A 11. kerületből tűnt el Tarab Adel, akit szintén keresnek a rendőrök. A 28 éves fiatalember orvosi segítségre szorulhat. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

Otthonából tűnt el

December 5-én hétfőn távozott otthonából, azóta nem tudni, hol lehet. A 11. Kerületi Rendőrkapitányság körözi az eltűnt személyt. Arról nincs információ, hogy milyen ruhát viselt a távozásakor.

Ezt lehet tudni róla

Egy 185 centiméter magas, átlagos testalkatú férfiról van szó. A közreadott képen rövidre nyírt haja van és ugyancsak rövidre nyírt arcszőrzete. Különös ismertetőjeggyel nem rendelkezik.

Bajba kerülhet

A férfi a rendőrségi közlemény szerint orvosi segítségre szorulhat, éppen ezért fontos volna mielőbb megtalálni. Azt ugyanakkor nem tették közzé, hogy pontosan milyen egészségügyi problémával küzd.

Az eltűnt személyről készült fotó

Tarab Adel közel egy hete tűnt el – Fotó: Police.hu

Ezt kérik a rendőrök

Ha valaki tud róla, hol lehet Lakó József, a rendőrök arra kérik, tegyen bejelentést. Erre telefonon is van lehetőség, akár névtelenül is. A 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma díjmentesen hívható éjjel nappal, csakúgy, mint a 112-es segélyhívó szám. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az eltűnt személyek – Forrás: Police.hu