Ketten szörnyethaltak abban a balesetben, amely szerda délelőtt történt Alcsútdoboz közelében. Az autó harmadik utasát életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopter vitte kórházba. Életét viszont már nem tudták megmenteni

Halálos baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. június 29-én 9 óra 50 perckor a 811-es számú főút 41-es kilométerénél, ahol – eddig tisztázatlan okok miatt – egy Opel típusú személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze.

Hatalmasat fékezett a kamion

A kamion vezetője észrevette, hogy az autó áttért a sávjába, hatalmasat fékezett, próbált menekülni, mikor a kocsi sofőrje visszarántotta a kormányt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A kukoricásba landolt a kamion

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kamion a kukoricásba csapódott. A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy a kormánya és a vezetőülés között mindössze húsz centiméternyi hely volt.

Helyszíni felvétel

Forrás: deltahirek.hu

Ketten szörnyethaltak

A kocsiban hárman ültek, egy 23 éves budapesti illetőségű férfi, és egy 24 éves dédestapolcsányi nő olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen szörnyethaltak az ütközés következtében – írja a deltahirek.hu

A kórházban halt meg a 3. utas

A harmadik utast mentőhelikopter szállította életveszélyes állapotban a székesfehérvári kórházba. Ezt követően a 21 éves budapesti férfi meghalt. A balesetben a kocsiban utazó kutya is elpusztult. A baleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják a rendőrök.

Így nézett ki az Opel a baleset után

Forrás: deltahirek.hu

Felborult egy autó

Szintén szerda délután felborult egy személyautó Iszkaszentgyörgy közelében. A kocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és a tetejére borult.

Kiesett az ablakon

Az autót  egy 50 éves magyaralmási férfi vezette, aki a tetejére borult kocsi alatt, az oldalsó ablakon félig kiesett.

Feszítővágóval emelték ki a férfit

Szabó Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a székesfehérvári hivatásos tűzoltók megemelték a kocsit emelőpárnákkal és feszítővágóval, majd a hátsó csomagtartó ajtaját lenyitották, a vezetőülést hátrahajtották, így fértek hozzá a sérülthöz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Súlyosan megsérült a sofőr

A tűzoltók hordágyon emeltek ki a sofőrt, akit átadtak a mentőknek. A kocsiban csak a sofőr ült, őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők. A balesetről készült további képeket itt tudod megnézni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu