A Pest megyei nyomozók két férfit vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem, illetve kábítószer birtoklása miatt Csomádon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói bűnügyi célú ellenőrzést tartottak 2018. szeptember 22-én délután egy csomádi háznál, mivel a nyomozás adatai szerint az ott élő 40 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt időszakban rendszeresen értékesített különböző típusú kábítószert más személyek részére.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az akció során a gyanúsítottat a helyszínen elfogták, az ingatlanban végrehajtott házkutatás során pedig különféle kábítószergyanús anyagokat, továbbá a kábítószer terjesztéshez használatos különböző eszközöket találtak és foglaltak le a nyomozók.

Az üggyel összefüggésben a rendőrök az akcióval egyidejűleg Csomád belterületén igazoltattak egy 29 éves ajkai férfit, akinek gépkocsijában kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le –írja a Police.hu.

Mindkét személyt előállították a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra, a 40 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, a 29 éves férfit pedig kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Na melyik kábítószert mutatja ki a drogteszt? Igen, az ampulla elszíneződése alapján kokaint is találtak a dílereknél. A Dunakeszi Járásbíróság 2018. szeptember 25-én mindkét férfi letartóztatását elrendelte, velük szemben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya szakértők bevonásával folytatja.

 

Kiemelt kép: Police.hu