Néhány óra leforgása alatt két halálos motorbaleset történt Vecsés területén. Az egyik a városban, a másik az M4-es autóút vecsési szakaszán.

Gázfröccsöt adott

Egy fiatalember nagy teljesítményű Kawasaki motorjával haladt Vecsésen, a Széchenyi úton a Dózsa György úti körforgalom felől a Szabadkai utca felé csütörtök délelőtt. Az előtte haladó Seatot egy nagy gázfröccsel meg akarta előzni, de a reggeli esőtől még nedves úttesten a motor megcsúszott és jobbra kitérve az előzött Seat bal hátuljának ütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokat csúszott a motor és a motoros az aszfalton

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több végtagja eltörött

Információink szerint a motor vezetője elvesztette uralmát a Kawasaki felett, motorjával átsodródott a bal oldalra és a szemből érkező KIA-ba rohant. A fiatalember a motorháztetőre csapódott, majd a Seat elé, az aszfaltra zuhant, a motor pedig több tíz métert csúszott az oldalán, a Szabadkai utca torkolata után állt meg. A motoros nagyon súlyos belső sérüléseket szenvedett, valamint több végtagja eltört.

Életmentő küzdelem az úton

Újraélesztés

Mentőhelikoptert is riasztották hozzá, közben újra is kellett éleszteni – nagyjából 1 órán keresztül stabilizálták a mentők az állapotát, mire végül a helikopterrel, válságos állapotban kórházba tudták szállítani. Információink szerint azonban sajnos a délután folyamán, a kórházban szervezete feladta a harcot és elhunyt.

Mentőhelikopter Vecsésen

Szalagkorlátnak csapódott

Döbbenetes, de alig pár órával a halálos vecsési motorbaleset előtt, egy másik, szintén végzetes motorbaleset történt Vecsésen. Az M4 autóút Budapest felé vezető oldalának 20-as kilométerszelvényében közlekedett szerdán 22 óra 25 perckor motorkerékpárjával egy férfi, amikor ezidáig tisztázatlan okból a szalagkorlátnak csapódott.

Elszállítják a balesetezett motort az M4-en

Nem élte túl a balesetet

A közlekedési balesetben a 40 éves mendei sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A baleset körülményeinek vizsgálatát az Autópálya Alosztály munkatársai megkezdték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: Motoros Angyal és olvasónk, Kiemelt kép: BPK-montázs