Baleset lett a szabályos közlekedésből. Egy KIA megállt a sárgára váltó lámpánál, a mögötte haladó másik KIA viszont nem vette észre, hogy az előtte haladó megáll, félrerántotta a kormányt, nekicsapódott a Seatnak, amit felkent a villanyoszlopra. Különös, hogy megint a vétlen autós szívta meg más hülyeségét.

Sárgára váltott a lámpa

Baleset történt a 9. kerületben a Soroksári úton a Kén utcánál. Információink szerint egy sárga Seat Ibiza haladt a Boráros tér felé a középső sávban, amikor a Kén utcai jelzőlámpás csomópontnál a lámpa sárgára váltott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összegyűrődött a Seat

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az egyik KIA megállt, a másik nem

A belső sávban mellette közlekedő piros KIA Picanto fiatal férfi vezetője későn vette észre, hogy az előtte haladó kék, szintén KIA Picanto vezetőnője nem halad át a sárgán, hanem megáll.

Totálkáros lett a Seat

Elrántotta a kormányt

Fékezett a piros Kia, de így is a kék KIA jobb hátsó sarkának ütközött, majd jobbra elrántotta a kormányt, ekkor pedig az éppen mellette elhaladó Seat bal első ajtajának koccant. A vétlen Ibiza az ütközés hatására megpördült és a jobb oldalával nekicsapódott a kereszteződés közepén álló villanyoszlopnak.

A szélvédő is teljesen kitört

Sebváltóig benyomódott a Seat oldala

Ha nem egyedül ül a férfi sofőr a Seatban, akár tragikus kimenetelű is lehetett volna a baleset, mivel a jobb első ajtó a sebváltóig benyomódott. Így azonban a biztonsági övét használó vétlen autóvezető csak hámsérülést szenvedett az egyik lábán, de a nagy erejű oldalirányú becsapódás miatt így is kórházba szállították.

Valósággal meghajolt az autó

Nem sérült meg senki

A két KIA sofőrje nem sérült meg a koccanások során. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Seatot, majd a járdára húzták a roncsot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.