Romló gazdasági mutatók, növekvő infláció, elrugaszkodott árak. Nincs ember, aki ne vakarná a fejét és kezdene azonnali újra tervezésbe. Az agglomerációban és külvárosban élőknek is komoly fejtörést okoz a mindennapok menedzselése, hisz a helyenként hatszáz forintra emelkedett parkolási díjak mindenki pénztárcáját megviselik.

Megfontolt és gazdaságos döntés

A kétkerekű járművek mindig is alternatívául szolgáltak a városban napi szinten közlekedők számára. A benzin – és minden egyéb termék és szolgáltatás – ár növekedése azonban megfontolt döntések meghozatalára, alternatív lehetőségek átgondolására készteti az embereket.

Hangtalan suhanás minden korosztály számára

Így lett az elektromos motor az egyik legkézenfekvőbb alternatíva az agglomerációban és külvárosban élők számára. Az akkumulátorral működő, csendes elektromos robogók ugyanis nemcsak gazdasági szempontból bizonyulnak jó választásnak. Legyen szó fiatalokról, idősebbekről, üzletemberekről vagy kozmopolitákról a hangtalanul suhanó kétkerekűek remek választásul szolgálnak. A nagy hatótáv, a benzinszagmentes környezet, a zajmentes közlekedés, a dizájnos külső mind-mind hívószavak az alternatív és egyben tudatosabb közlekedési formát keresők számára, akik így nemcsak a benzin-és parkolási költséget spórolhatják meg, de még az élhetőbb környezetért is sokat tehetnek.

Kedvező lehetőség, azonnali megoldás

Ha pedig már tudatosság, nem elhanyagolható tényező a kedvező finanszírozási forma, amellyel most önerő nélkül, akár 20 ezer Ft-os havi törlesztőrészlet mellett új elektromos motorhoz juthatsz. Az Elektrobiker partnereként, az InstaCash-sel kényelmesen, mindössze 2-3 percben megtudhatod, hogy mekkora összegű finanszírozásra lehetsz jogosult, az igénylésedet pedig 15 perc alatt benyújthatod, mindezt teljesen online folyamatban, 24 órán belüli bírálattal és a legkedvezőbb személyi kölcsön ajánlatokkal.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.