Négy nőre is rátámadt egy 31 éves férfi Budapesten, a 9. kerületben. A támadó kettőt késsel kirabolt, kettőt pedig földre lökött egy bokros részen. Az esetről megdöbbentő felvételt tett közzé az ügyészség, amelyet a cikkünk végén tudsz megnézni.

Az utcán támadt a nőre

A férfi egy tavaly júliusi hajnalon a Soroksári úton lévő egyik szórakozóhely közelében lévő füves területen támadt az első áldozatára. Torkon ragadta, egy bokorhoz lökte, befogta a száját, majd felszólította, hogy ne merjen sikítani, különben leszúrja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durva dolgot tett volna a nővel

A nő szerencsére ki tudta használni, hogy a férfi egy kis időre elengedte az egyik kezével, kirántotta magát a fogságból és elmenekült.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Elkapott egy másik nőt is

A férfi pár héttel később egy másik nőt is megpróbálta ugyanezt, de már a Soroksári úton. Ekkor egy egyedül álló, hazafelé sétáló nőt kezdett el követni. Amikor egy fás, bokros területhez értek, férfi rátámadt a nőre, majd durván bánt vele. A nő próbált ellenállni és közben hangosan kiabált, ezért a férfi nagy erővel többször is fejen ütötte.

Ellopta az értékeit

A folyamatosan védekező nőnek végül sikerült kiszabadulnia a támadója fogásából, és az értékeit hátrahagyva elmenekült. A támadó ezután magával vitte az áldozata táskáját, amelyben a nő mobiltelefonja, bankkártyái és személyes okmányai voltak.

Felvétek is készült az esetről

A nő zúzódásos jellegű sérüléseket szenvedett, azonban a támadás alkalmas volt súlyosabb sérülések okozására is, azok elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető. A felvételen az látható, ahogy a követi a megtámadott áldozatait.

Két nőt akart kirabolni

A vádlott másfél órával később két padon ülő nőt is kirabolt a 9. kerületben. A késsel megfenyegetett nők nem mertek ellenkezni, és eltávolodtak a padtól, majd egy forgalmasabb helyre mentek és segítséget kértek egy büfében dolgozó férfitől.

Elfogták a férfit

A nők elmondták, mi történt és megmutatták a férfinak a közelben tartózkodó elkövetőt, aki odament a támadóhoz, és visszaszerzett tőle egy telefont – ami azonban a korábban bántalmazott nőnek a mobiltelefonja volt. A terhelt elfutott a helyszínről, a rendőrök azonban rövid időn belül elfogták.

Fegyházat kértek rájuk

A Budapesti 9. Kerületi Ügyészség fegyházbüntetést kért a 2 rendbeli kifosztás bűntettével, súlyos testi sértés kísérletével, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével és lopásokkal vádolt férfire azzal, hogy feltételesen se engedjék ki.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az esetről az ügyészség az alábbi felvétel tette közzé

Kiemelt kép:  a támadó – Forrás: ugyeszseg.hu