Szerda este Érden, a Rekettye utcában egy Suzuki sofőrje rombolt egy kicsit, jelentős anyagi kárt okozva ezzel, közölte portálunkkal a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Nekiment egy Toyotának

Mint azt elmondta, a Suzuki nagy sebességgel haladt az utcában, majd egyelőre még nem tudni, miért, nem vette észre a 24/a. számú épület előtt parkoló Toyota Priust és autójával a jobb elejének rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Helyszíni felvétel:

Betonkerítésnek csapódott

Az ütközés hatására a Prius a betonkerítésnek csapódott, ám a Suzuki Swift innét még tudta az útját folytatni. Áttért a bal oldalra és a 25. számú ház előtt parkoló BMW-be rohant, majd keresztbe fordult az úttesten.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Ki tudott szállni a sofőr, de…

A sofőr ki tudott szállni a Swift maradékából, annyira, hogy azzal a lendülettel el is hagyta a helyszínt. Egy szemtanú elmondása szerint a férfi dülöngélve menekült el, elképzelhető, hogy ittas volt, de az is előfordulhat, hogy agyrázkódást szenvedett, mert beütötte a fejét.

Kamera rögzítette

Az utcában számos térfigyelő kamera üzemel, ezeknek a felvételeit bekéri a Rendőrség, hogy megállapítsa, pontosan mi is történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Fotók: Késő Balázs K+Crash Kft.