Újabb tragédiára ébredtünk vasárnap reggel… most a repülőtér közelében történt végzetes karambol. A hétvégén Debrecen közelében esett meg a legrosszabb. Ott egy anyuka és kisbabája veszítette életét.

Nem tudni, mi történt

Eddig tisztázatlan körülmények között 2022. november 27-én 6 óra körül egy autó és egy busz ütközött össze Budapest 18. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. Az elsődleges információk szerint a személyautóban két férfi életét vesztette – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt zárták le az utat

A ferihegyi gyorsforgalmi utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az Alpár utca és a Csata utca közötti szakaszon lezárták.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.​​

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Térképen a baleset helyszíne

A tűzoltók is a helyszínre siettek

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre műszaki mentés céljából. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Azt nem közölték, milyen beavatkozásra volt szükség.

Rövid időn belül jött az újabb tragédia

A Kékvillogó.hu is hírt adott arról, hogy szörnyű baleset történt szombaton kora délután Debrecen közelében. Három ember életét vesztette, és többen megsérültek, amikor két személyautó frontálisan összeütközött a 4-es főúton Ebes és Debrecen között.

Egy kisbaba is meghalt

Tények tudósítója beszámolt arról, hogy a szabályosan közlekedő autóban a fiatal édesanya és az újszülött gyermeke sérültek meg olyan súlyosan, hogy a mentők már nem tudtak rajtuk segíteni.

Nem tudtak segíteni rajta

A mentők először az édesanya életéért küzdöttek, amikor azonban látták, hogy menthetetlen, akkor császármetszéssel világra segítették a babáját, de az újszülött is olyan súlyosan megsérült, hogy ő is a helyszínen meghalt.

Felcsaptak a lángok

A kocsiban ülő édesapa és a hároméves kislányuk túlélte a balesetet. A harmadik áldozat pedig a másik autót vezető férfi, akinek a kocsija ki is gyulladt.

Több egység fékezte meg a tüzet

Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt, a tüzet a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el – közölte a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)