Két holttestet találtak az egyik újpesti lakásban. A tragédiát az egyik rokon jelentette be, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, aki a holtan talált házaspár fia.

Nem érte el rokonát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 24-én 10 óra 19 perckor érkezett bejelentés, hogy a bejelentő a testvérét és annak feleségét nem éri el, nem tudja velük a kapcsolatot felvenni.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Két halott

A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házaspár 4. kerületi, Liszt Ferenc utcában található ingatlanjába, ahol a házaspárt holtan találták. A helyi Facebook csoportban egy újpesti lakos azt írja, a házaspárt lelőtték.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook

Emberölés történt

Ezután a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a nyomozók megkezdték az elkövető azonosítását, elfogását – írja a police.hu.

Elfogták az elkövetőt

Egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát az újpesti lakásán. A férfi előállítása, elszámoltatása folyamatban van.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/Újpest

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Újpest