Rengeteg kis,- és középvállalkozónak ismerős az óriási adóteher, amit a magyar állam kényszerít a vállalkozókra. Ha a cégből fizetésként veszed ki a pénzed csaknem 30 százalékát azonnal elviszi az állam és ebben nincsennek benne a különböző járulékok, egyéb adók, na meg a kifizetett összeg elköltése után fizetett újabb 30 százalékos áfa. A magyar állam működtetése sokba kerül, nagy a slepp ezért kell sok adót fizetni azoknak, akik valóban befizetői az államkasszának. Ebből van elege sok vállalkozónak. Nekik kínál megoldást az Egyesült Arab Emirátusokban működő Beacon nevű cég, melynek magyar tulajdonosa és munkatársai november 14-én konferenciát szerveznek Budapesten, hogy elmeséljék a résztvevőknek, miként lehet legális és tisztességes eszközökkel adót optimalizálni és sikeres céget alapítani például Dubaiban.

Legális adócsökkentés

Hogyan tudjuk legálisan és etikusan csökkenteni a cégünk által termelt jövedelem után fizetett adónkat? Ezt biztosan nem bünteti a NAV? – teszik fel sokan a kérdést. “Valóban sokszor halljuk ezeket a kérdéseket, mert sajnos sok félinformáció és zűrzavar van ezzel kapcsolatban az emberek fejében, talán nem véletlenül” – mondja a BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak a budapesti konferenciát szervező cég, a Beacon munkatársa, Arnhoffer Cintia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Adóoptimalizálás

“Nem szabad rizikózni és belemenni olyan megoldásokba, amelyek esetleg támadási felületet adnak, hiszen a cél a legális adómegoldások kihasználása. Több, mint 400 cég megalapítása után elmondhatjuk, hogy pontosan ismerjük a legtöbb iparágat és cégstruktúrát, biztosan tudunk megoldást találni szinte minden vállalkozónak.” – teszi hozzá Arnhoffer Cintia.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyedi információk

Kiknek szól a budapesti konferencia? “Ez egy olyan rendezvény lesz november 14-én a Kempinskiben, amivel milliókat nyerhet egy vállalkozó. Ezen a zártkörű üzleti konferencián olyan dolgokat fogunk elmondani az Egyesült Arab Emírségekről, amelyeket az interneten nem lehet megtalálni.” 

Sok pénzről van szó

A 12 éve az emirátusokban élő Szabó Kinga Judit, a Beacon tulajdonosa illetve két emirátusi kormányzati tisztviselő utazik Budapestre és adják át a kulcsfontosságú információkat. Elmondják mindazt, amit ha valaki nem tart be, akkor sok pénze bánhatja Dubaiban. 

Üzletnyitás Dubaiban

“Eláruljuk azokat a roppant fontos információkat, amelyekkel felgyorsítható és lényegesen kedvezőbb árúvá válhat az emirátusi piacra lépése azoknak, akik nem csak adót szeretnének optimalizálni, hanem üzletelni is akarnak Dubaiban, vagy bárhol az emirátusokban.

Cégalapítás Dubaiban

Arnhoffer Cintia elmondta: Ha most még nem tervezi valaki az emirátusokba való kilépést, akkor is kapni fog olyan tudást és technikákat, amik megkönnyíthetik a más országokba való indulást. “Arról is fogunk beszélni, hogy miért érdemes Dubaiban céget alapítani, milyen az adókörnyezet és ezzel mennyi pénz maradhat évente egy vállalkozó zsebében. Bemutatunk néhány esettanulmányt az elmúlt évekből, amikből ötleteket lehet meríteni”.

Tisztességes adóoptimalizálás

Mint fogalmazott: az adóoptimalizálás vonzó terület, azonban fontos, hogy a megfelelő szabályokat betartva, és teljesen legális módszerekkel működjön az emirátusi cégünk. Nem az adóelkerülés, hanem a tisztességes, törvényes és korrekt adóoptimalizálás a cél. Küldetésünk, hogy személyre szabott megoldásokkal segítsük a vállalkozókat és a cégtulajdonosokat az új piacokon való folyamatos terjeszkedésben, a magasabb szintű jövedelem és a pénzügyi szabadság elérésében, valamint a cégeladásban, teljes felelősségvállalás mellett, a lehető legrövidebb úton – tette hozzá a befektetési szakember.

Dubai másként működik, mint Budapest

A Beacon munkatársa portálunknak azt is elmondta, hogy az emirátusok teljesen más, mint Európa. Nem úgy működik egy dubai vállalkozás felfuttatása, mint egy budapestié. Az emirátusokat más üzleti szokások, kultúra, gazdaság, PR, marketing és sales kommunikáció jellemzi. Ha egy olyan üzletember, aki ezeket nem ismeri jól megpróbálja bevezetni a termékét, könnyen akkora falakba ütközik, amiket csak hosszú évek munkájával és sok-sok tízmillió forint elégetésével tudja csak kiváltani. Arról nem is beszélve, hogy ennyi távollét közben mi történik az otthoni cégével? – teszi hozzá a Beacon munkatársa. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dubai konferencia Budapesten

A dubai cégalapításról és adóoptimalizálásról szóló budapesti konferencia a Hotel Kempinskiben lesz november 14-én. További részleteket, jegyárakat, szolgáltatásokat ezen a linken lehet elérni.

Kiemelt kép: Parlament a Dunával – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu