Újra és újra kiújuló rákja után Molnár György elmondhatja magáról, köszöni, jobban érzi magát. Elefántot 2018-ban diagnosztizáltak először rákkal, majd idén tavasszal derült ki, hogy kiújult a rák, ezért életmentő műtétet hajtottak végre rajta, eltávolították a daganatot.

„Jól vagyok”

Mit is mondjak? Sokkal jobban érzem magam, nagyon jól vagyok! Miután az elmúlt évem szinte teljes mértékben a küzdelemről szólt, így most elmondhatom: kezdek magamhoz térni, kezd visszatérni belém az élet – mondta a Borsnak a zenész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan fárad

Molnár György igazi túlélőként már másodszorra küzdötte le sikerrel a rákot, s noha még ma is vannak a betegségnek maradványai, könnyebb együtt élni velük. „Viszonylag gyorsan elfáradok, délutánra elfogy az energiám, ilyenkor gyakran szundit vetek be” – nevetett a zenész.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokan van a fiaival

A fiaim ilyentájt jönnek haza az iskolából, így ha felébredek, velük töltöm a nap további részét. Az Omega gitárosa, aki kamasz fiait éppen betegsége előtt kezdte zenére tanítani.

Zenélni tanít

Hiszen fontos ez nekem, azonban az elmúlt időszakban azon túl, hogy nem tudtam, mire készüljek, két hónapra, vagy két évre… kissé háttérbe kellett, hogy szoruljon a tanításuk. De megígértük egymásnak, folytatjuk. Ők a legnagyobb, ha nem az egyetlen értelme az ember életének.

Szoros kapcsolat

Ha tovább viszik csak egy kicsit is azt, amik mi voltunk, már megérte! – mesélt Elefánt a 13 és 15 éves fiaival való szoros kapcsolatáról.

Hagyaték

Leköt a sok munka, hiszen az Omega zenei hagyatékát Trunkos Andrással, a zenekar menedzserével együtt visszük tovább. Jómagam a német piacra szervezem az Omega lemezeket, és őszintén mondom: óriási az érdeklődés – újságolta Molnár György, aki remekül beszél németül, így a külföldi kapcsolattartás nem okoz számára gondot.

Ma is népszerű az Omega

Örömére szolgál, hogy az Omega neve a határon túl is ennyire népszerű, mind a mai napig. Az Omega megszűnt, nincs. Azonban a zenei örökséget nem hagyjuk elveszni – szögezte le.

Külföldön árulják a lemezeket

Hozzátette: az emléke magasan szárnyal ma is, hiszen elkezdtük terjeszteni külföldön a zenekar lemezeit bakeliten és Cd-n is, és nagyon fogynak! Igazán hálás lehetek ezért.

Gyöngyhajú lány

Úttörő együttes

Az Omega Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar rockegyüttes, mely 1962-ben alakult és amely több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Elefánt – Forrás: TV2