Halálra szurkálta volna válófélben lévő feleségét a 44 éves L. Attila Zuglóban. A sikoltozó asszonyt új párja a testével védte, a támadót pedig hős apósa szerelte le.

Késsel érkezett

L. Attila dühösen, egy késsel érkezett vasárnap Zuglóba válófélbe lévő feleségéhez. A 44 éves férfi agya annyira elborult, hogy azonnal nekiesett volt feleségének. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sikoltozást hallottak

„Először csak sikoltozást hallottunk, furcsa volt, mert ez nagyon nyugodt környék. A család közel másfél éve költözhetett ide, de sosem voltak hangosak, semmi gond nem volt velük, ezért is furcsálltuk, hogy balhé van”– mondta az egyik szomszéd.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

A férje elől menekült

A környékbeliek úgy tudják, hogy az asszony és családja már a válás elindítása után költözött ide, hogy szabaduljon agresszív férjétől, és új életet kezdhessen új párjával. Sajnos a férfi dühe itt is utolérte.

Csöngetés után támadt

„Először a nőnek ment neki, csöngetés után már a kapujuk előtt megtámadta, az utcán akarta megszúrni, de a párja hősiesen elé ugrott.” – mondta az egyik szemtanú.

Kilencszer szúrt

A férfi valósággal összekaszabolta volt felesége jelenlegi párját, kilencszer szúrt és vágott bele a férfibe.

Védte szerelmét

„A sikoltozásra rohantak oda a többiek, akkor már az asszony is dulakodott a férjével, ki akarta csavarni a kést a kezéből, hogy védje a szerelmét, ahogy hallottuk, ekkor a férfi még őt is megvágta” – mondta az egyik szemtanú a Borsnak.

A lányát mentette az apa

A házban az asszony és a párja együtt éltek a gyerekekkel és az asszony szüleivel. „Attila apósa is a sikoltozásra szaladt ki, amikor látta, hogy mi történt, és a lánya vérzik, nem habozott: azonnal rávetette magát vejére, aki ettől megijedt, kocsiba pattant, és elmenekült”.

Kórházban van a késelő

A szomszédok szerint a férfi ölni jött. Szerintük nem kizárt, hogy volt feleségével és annak új párjával is végezett volna, ha nincs otthon az asszony édesapja. Attila egyébként a dulakodásban súlyosan megsérült, stabil állapotban szállították el a mentők, jelenleg is kórházban van.

Kettős gyilkosság Szegeden

Szombaton éjszaka, egy 28 éves gyógyszerész végzett egy fiatal párral Szegeden. A gyilkosság után kiderült, V. Dániel Attila reménytelenül szerelmes volt az áldozat női tagjába.

Leste őket

A későbbi gyilkos annyira elvetemült volt, a fiatal pár mellett lévő lakásba költözött, hogy figyelni tudja őket. Majd szombaton éjszaka egy vadászpuskával támadt rájuk. A férfit azonnal meglőtte, a nőt viszont csak megsebesítette, majd megerőszakolta. A fiatal nő végül belehalt a sérüléseibe.

Elmenekült a helyszínről

V. Dániel Attila ezután autóba ült és elmenekült a helyszínről. Egy napig körözte a rendőrség, végül Békés megyében találták meg a holttestét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció