Csütörtök reggel és délelőtt a megváltozott útviszonyok miatt sok baleset történt az ország útjain, a többsége személyi sérüléssel is járt. Így például Törökbálinton, a Raktárvárosi úton is, ahol egy 7-es BMW ütközött fémoszlopnak. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült képeket.

Megcsúszott a lejtős szakaszon

A BMW Budaörs felől haladt a lejtős, egyenes szakaszon, amikor utolért egy lassabb autót. A sofőr a 70 kilométeres korlátozás mellett úgy döntött, megelőzi a járművet. Gázt adott, balra kormányzott, azonban a fehér, beton/aszfalt keveréken az autó megcsúszott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oszlopnak csapódott

A Fűzfa utcánál lesodródott az úttestről, keresztbe fordult és pont a bal oldali első ajtajával egy fém jelzőtáblát tartó oszlopnak csapódott, majd hátuljával az árokba csúszott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba vitték a sofőrt

Az egyedül utazó férfi, aki egyébként éppen BMW-szerelőként dolgozik, megsérült a térdén és a csipőjén, illetve a bordáit fájlalta, a mentők kórházba szállították. Az elsődleges vizsgálatok szerint törése szerencsére nincsen.

Darus autómentő is érkezett

A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltók is kivonultak a pár 100 méterre található laktanyájukból, szerencsére a sofőr nem szorult be a roncsba, így csak áramtalanították a járművet, amelyet végül darus autómentő szállított el a helyszínről. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: www.kesok.hu