Lezárták a Szentendrei utat kifelé a Pók utcánál baleset miatt. Óriási a torlódás a környéken, az útzár még mindig tart.

Óriási a sor

Ahogy írtunk róla, olvasónk jelzése alapján több kilométeres a torlódás a Szentendrei úton, az Auchan után zárták le az utat ma fél 4 körül. „Óriási a káosz, az Árpád hídnál van a sor vége. Konkrétan áll mindenki az Árpád hídról kifele három sávon. Annyit látunk, hogy a vasúti híd alatt áll egy kamion” – tette hozzá. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átengedett egy gyalogost

A 11-es útról a Pók utcánál jobbra fordulni kívánó autós átengedte a zebrán a gyalogost. Ekkor hátulról elkapta egy másik autó, amelyikbe egy kamion rohant bele. A kamionból jelentős mennyiségű üzemanyag folyt ki az útra. Ez csúszás- és tűz veszélyes – írták egy helyi Facebook csoportban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Teljes útzár mellett dolgoznak

Tart az útzár

A teljes út zár amiatt szükséges, hogy az üvegszilánkoktól és az üzemanyagtól megtisztítsák. 7 óra után megindult a forgalom dél felé egy sávon. Az észak felé tartó forgalmat az Auchan mögé terelik, a Pók utcánál hajtanak ki a 11-esre. Hogy észak felé mikor nyitják meg a forgalmat, nem lehet tudni, jelenleg a kamion maradék üzemanyagát szívják le a katasztrófavédelem munkatársai, utána fogják majd elszállítani.

Olaj az úton

Elszállítják az autókat

Gázolaj az úton

Információink szerint 200 liter gázolaj folyt el a kamionból a vasúti felüljáró alatt. Egy helyi csoportba kommentelő szerint „Aquincum irányába nem engednek senkit, a Graphisoft park felé terelnek mindenkit. Iszonyatos a dugó! Mindenki vigyázzon magára!”. Helyszíni információink szerint a zárás 21 óráig is eltarthat.

Itt zárták le utat

A buszok sem járnak

A baleset miatt a 106-os autóbusz terelve közlekedik, Göncz Árpád városközpont felé nem érinti Aquincum megállót és a Római úti lakótelep felé nem érinti a Sujtás utca megállót. A 34-es és a 134-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Kaszásdűlő, a Záhony utca, Aquincum, a Római tér és Rómaifürdő megállót Békásmegyer, Újmegyeri tér felé. A H5-ös HÉV igénybevételét ajánljuk – írja a BKK Info. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni fotó – Forrás: Óbuda Facebook csoport