A Golden Globe-díjas amerikai színész kedd este a Hollywood Vampires formáció tagjaként zenélt volna Budapesten a Papp László Sportarénában. A koncertet azonban nem sokkal a kezdés előtt lemondták.

Július 18-án lett volna a koncert

A Hollywood Vampires fellépése július 18-ára volt meghirdetve. A rajongók jó ideje készültek a koncertre, ám csalódniuk kellett. A bulit ugyanis nem tartották meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Volt, aki több száz kilométert utazott

A nézők már gyülekeztek a koncertre, amikor kiderült, hogy törölték az eseményt. Volt, aki nem Budapestről, hanem távoli vidéki településről kerekedett útra Johnny Depp és bandája kedvéért. Először arról szóltak a hírek, hogy Johnny Depp rosszul lett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A Hollywood Vampires posztja a koncert elmaradásáról

Kiderülhetett az igazság

Voltak, akik azt hitték, hogy a koncert elmaradása összefüggésben van azzal, hogy néhány hete a bokáját törte Johnny Depp. Valójában azonban nem erről van szó. A Blikk úgy tudja, hogy a korábban is alkoholproblémákkal küzdő színész a kezdés előtt kiütötte magát.

Orvost kellett hívni Johnny Depphez

A színész és az együttes többi tagja egy belvárosi szállodában tartózkodott. Johnny Depp olyan állapotba került, hogy orvost is kellett hívni hozzá.

Már elő volt készítve a színpad

A háttérstáb felkészülten várta a koncertet. A zenekar tagjai délután elvégezték a szükséges hangbeállítást. Johnny Depp akkor nem volt jelen, de nem megy ritakságszámba, ha egy sztár helyett valaki más végzi el a hangbeállítást, ezért ekkor még senki sem gyanakodott, hogy baj lehet.

Két órával a koncert előtt fújták le a bulit

A koncert este nyolc órakor kezdődött volna. Már javában gyülekeztek a csarnok előtt a rajongók, ám este hatkor érkezett a hír: nem fogják megtartani az eseményt. Voltak, akik már akkor tudták, Johnny Depp egy kicsit túlzásba vitte a bulizást.

Megpróbálnak új időpontot találni a koncertnek

Bár aznap nem tudták megtartani a bulit, a szervezők szeretnék, ha új időpontban sor kerülne a kocenrtre. Azoknak tehát, akik jegyet vásároltak a koncertre, érdemes kivárniuk. Hamarosan meg fogják osztani a jegyekkel kapcsolatos információkat a szervezők.

A zenekar szerint mindenki visszakapja a jegy árát

A Hollywood Vampires a közösségi oldalán azt írta, minden jegytulajdonos vissza fogja kapni a belépője árát hiánytalanul. Ez vonatkozik az általános, a VIP és a Meet&Greet belépőkre is. Egyúttal elnézést kértek mindenkitől a kellemetlenségért.

Csütörtökön már Szlovákiában lép fel az együttes

A Hollywood Vampiresnek ma már Szlovákiában lenne fellépése. A jelenlegi információk szerint az a buli nem marad el. Persze azt, hogy később mi fog történni, előre nem lehet tudni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Papp László Sportaréna