Köszönjük az olvasóinknak, hogy ennyire kedveltek minket és azt is, hogy folyamatosan újabb és újabb látogatószám csúcsokat dönt a BudaPestkörnyéke.hu hírportál. A hivatalos és bárki által látható mérések szerint tegnap több, mint 180 ezer egyedi látógatónk volt, több mint 220 ezer cikkünkre kattintottatok. Nagyon köszönjük a bizalmatokat!

Csúcsformában

Továbbra is csúcsformában vannak a Like Company hírportáljai. 2021. január 5-én a magyar reklámpiacon elfogadott hivatalos DKT-Gemius mérések szerint bőven több, mint 300 ezer embert ért el a kiadó két népszerű hírportálja a BudaPestkörnyéke.hu és a Kékvillogó.hu – áll a kiadónk friss közleményében.

Folytatódik a sikerszéria

A BudaPestkörnyéke szinte napról-napra jobb teljesítményeket ért el 2020-ban, a hírportál sikerszériája 2021-ben is folytatódik. A magyar reklámpiacon elfogadott, hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportál január 5-én több, mint 188 ezer egyedi látogatót ért el.

100 éves múlt

A százéves múltra visszatekintő, modern hírportál ezzel az egyedi látogatókat tekintve a 32. leglátogatottabb magyar weboldal volt a Digitális Közönségmérési Tanács Gemius-mérése szerint. Ha csak a hírportálokat vesszük figyelembe, akkor ismét bőven Magyarország TOP 20 legolvasottabb hírportálja között szerepelt.

Piacvezető hírportál

A Kékvillogó.hu Magyarország talán legkedveltebb bűnmegelőzéssel, életmentéssel foglalkozó hírportálja lett az elmúlt hónapokban. 2021. január 5-én 130 ezres egyedi látogatószámával Magyarországon a 41. legolvasottabb weboldal volt a Gemius által mért csaknem 600 weboldal közül. Ha a tematikáját tekintjük, akkor a Gemius-adatok szerint a Kékvillogó.hu piacvezető lett Magyarországon.

Megbecsüljük az olvasóinkat

Jana Gabriella, a Like Company kiadó hírigazgatója szerint az olvasók egyre jobban kedvelik a BudaPestkörnyéke.hu és a Kékvillogó.hu hírportálokat. „Nagyon sok pozitív visszajelzést, bíztatást és tanácsot kapunk az olvasóktól. Igyekszünk mindenkivel kapcsolatban lenni, aki keres minket, megbecsüljük az olvasóinkat. A portáljaink függetlenek, szókimondóak, olyanok, amelyre ma nagy szükség van Magyarországon” – fogalmazott a Like Company kiadó hírportáljainak tartalmáért felelős médiaszakember.

Ugrásra készen

A Like Company kiadó másik két portálja is jól teljesít. A LikeNews.hu növelni tudta látogatószámát, a BalatonKörnyéke.hu pedig egyre népszerűbb a közösségi oldalakon. A balatoni a szerkesztőség már most készül a szezonra, a kiadó fejlesztőcsapata pedig már ugrásra készen áll a legújabb portálokkal – írják a kiadónk közleményében.

A BudaPestkörnyéke sztori

A Budapest Környéke című újság már több mint 100 évvel ezelőtt jól ismert kiadvány volt a fővárosban és az akkori pesti agglomerációban. Ezt a legendás újságot élesztettük fel online verzióban, hogy a fővárosban és környékén, valamint az országban élőknek legyen egy olyan innovatív hírforrása, amit a 21. századi technológiai elvárásoknak megfelelően, mobiltelefonon is kényelmesen bármikor, bárhol olvashatnak.

Kiemelt kép: BPK-illusztráció