A Siófoki Víztoronnyal szemközt található bevásárlóközpont teraszáról zuhant ki egy személy.

Ezt lehet tudni

A Siófoki Élet arról számolt be, hogy egy férfi kiesett a helyi pláza teraszáról november 21-én délután. A férfit kórházba szállították az esetet követően. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, pontosan mi történt

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a férfi önszántából ugrott le a teraszról, vagy pedig baleset következtében esett ki onnan. A hírt egyelőre nem erősítette meg a Somogy Megyei Rendőrkapitányság.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt az eset

Nemrég egy nő esett ki ablakpucolás közben Siófokon

Szeptember végén arról számolt be a Kékvillogó.hu hírportál, hogy egy nő életét vesztette azt követően, hogy kizuhant harmadik emeleti lakásából. Éppen az ablakot tisztította, amikor megtörtént a tragédia. A szerencsétlenül járt nőhöz mentőhelikopter is érkezett.

Biztosan baleset történt

A baleset a fokihegy nevű városrészben történt. Az ablakban a takarításhoz szükséges eszközöket is megtalálták – számolt be a részletekről a Deltahirek.hu.

Hosszasan küzdöttek az életéért

A mentők elszántan küzdöttek, hogy visszahozzák az életbe a nőt, de nem jártak sikerrel. A küzdelem perceit a helyiek döbbenten nézték. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az esetet.

Debrecenben egy fiú zuhant le a napokban

Egy kiskorú fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett azt követően, hogy kizuhant egy debreceni épületből. A Fórum P4 parkolószintjéről esett a mélybe. A sérültet a területileg illetékes kórházba szállították.

A közeli iskolában dolgozók is észlelték, hogy nagy a baj

A haon.hu számára nyilatkoztak a közeli Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolában dolgozók. Elmondták, hogy a déli órákban rendőrök és mentősök lepték el a helyszínt. Hallomásból értesültek róla, hogy egy kiskorú fiú zuhant ki a Fórum parkolójának egyik szintjéről.

Nem tudni, hogy pontosan hogyan történt

Egyes lapok azt írták, a fiú szándékosan vetette magát a mélybe, más lapok pedig arról számoltak be, hogy nem tudni, baleset következtében zuhant-e ki vagy önkezével akart véget vetni az életének. Az intézményben dolgozó büfés azt mondta, az ablakok arrafelé néznek, de nem látta, mi történt, mert le volt húzva nála a redőny. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív