Tűz ütött ki Budapesten, az Üllői úton, a Teleki utca találkozásánál hétfő délelőtt. Pestszentlőrincen a Polgármesteri Hivatal épületet gyulladt ki.

Tűz az irodaházban

Tűz ütött ki egy háromszintes irodaépületben Budapest 18. kerületében, az Üllői úton, a Teleki utca találkozásánál. Az épület több, első emeleti ablakából lángok csapnak ki. A fővárosi hivatásos tűzoltók több vízsugárral megkezdték a lángok oltását – írta hétfő délelőtt a katasztrofavedelem.hu. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/Petrovai László

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Bútorok égtek

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója szerint a 18. kerületi Polgármesteri Hivatalban keletkezett tűz. A háromszintes épület első emeletén bútorok égtek.

Tűzoltók a Polgármesteri Hivatal előtt

Forrás: Facebook/Petrovai László

Megfékezték a lángokat

A fővárosi hivatásos tűzoltók a tüzet négy vízsugárral fékezték meg a lángokat. A rajok az épület többi szintjét is átvizsgálták, de oda a lángok nem terjedtek át. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kigyulladt a mosógép

Egy mosógép kapott lángra a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson hétfő délelőtt egy Kodály Zoltán utcai lakóház egyik helyiségében. A település önkormányzati tűzoltói a lángokat egy vízsugárral, rövid időn belül eloltották. A raj az utómunkálatokat végzi.

Tűz Jászberényben

Teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres melléképület Jászberényben, a Vásár téren. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik három vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: FacebookPetrovai László