Kigyulladt a Tesco élelmiszert kiszállító teherautója a 9. kerületben, közben a budai oldalon a Mamut közelében egy autó kidöntött egy tűzcsapot és egy táblát. Úgy tudjuk mindkét balesetet műszaki hiba okohzta.

Kigyulladt a Tesco teherautója

A Tescos kisteherautó a 9. kerületben a Márton u. 35. előtt gyulladt ki, felparkolt a járdára, tele élelmiszerrel. A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója úgy tudja valamilyen elektromos hiba miatt égett ki az autó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyi maradt a Tesco autójából

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Elégett a rakomány egy része

A tűz részben a rakományra is átterjedt, de az ételek nagy részét sikerült a fővárosi tűzoltóknak megmenteni. A sofőr ki tudott szállni időben, nem sérült meg. A Márton utcát a tűzoltás idejére teljes szélességében lezárták.

Sokan nem kapták ma meg az online rendelést

Baleset a Széna térnél is

A lángoló teherautóval szinte egy időben a 2. kerületben egy SsangYong Tivoli a Csalogány utcán közeledett a Széna tér felé, amikor a sofőr állítása szerint műszaki hiba miatt az autó a Shell benzinkút vonalában jobbra letért az útról.

Felhajtott a járdára

Felakadt a tűzcsapra

Felhajtott a járdára, kidöntötte a tűzcsapot, néhány parkolás gátló zöld oszlopot és maga alá gyűrt egy jelzőtáblát, majd felakadt a tűzcsapra.

A vízművek is kivonult a balesethez

Tűzoltók emelték le

Szerencsére gyalogos épp nem közlekedett a járdán a baleset pillanatában. Az autó vezetője könnyebb végtag sérülést szenvedett, kórházba szállították. A járművet a tűzoltók emelték le szorult helyzetéből, majd rendőrségi autómentő szállította el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BPK/Gombkötő Krisztián