A lángok a 31-es főút és az M0-ás autóút találkozásánál lévő bevásárlóközpont parkolójában csaptak fel.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó szombat délután Maglód határában, a 31-es főút és az M0-ás autóút találkozásánál lévő bevásárlóközpont parkolójában.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál Facebook oldalán egy szemtanú azt írta: „Előttünk gyulladt ki. Valamilyen alkatrészt húzott maga után és a szikráktól a körforgalomba már füstölni kezdett. A sofőrnek más autósok jelezték a bajt, így időben kitudott szállni az autóból.”

A tűzhöz a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Kiemelt kép: illusztráció