A lángok a 31-es főút és az M0-ás autóút találkozásánál lévő bevásárlóközpont parkolójában csaptak fel.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó szombat délután Maglód határában, a 31-es főút és az M0-ás autóút találkozásánál lévő bevásárlóközpont parkolójában.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál Facebook oldalán egy szemtanú azt írta: “Előttünk gyulladt ki. Valamilyen alkatrészt húzott maga után és a szikráktól a körforgalomba már füstölni kezdett. A sofőrnek más autósok jelezték a bajt, így időben kitudott szállni az autóból.”

A tűzhöz a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Kiemelt kép: illusztráció