Egy kisbusz hátuljának ütközött, majd fának csapódott, és kigyulladt egy személyautó Páty határában, a Torbágyi úton. A járműben egy ember utazott, ő ki tudott szállni.

Átterjedtek a lángok

A gépkocsi teljes terjedelmében égett, amikor a törökbálinti hivatásos és a pátyi önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek. Mintegy ötven négyzetméteren a környező aljnövényzetre is átterjedtek a lángok, amelyeket eloltottak az egységek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az eset kapcsán a Biatorbágy bűnmegelőzés oldala tett közzé egy fotót:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Budakeszin felborult egy autó

A Katasztrófavédelem oldala azt írja: Az oldalára borult egy személyautó Budakeszin, a Márity László úton, a Honfoglalás sétány közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek rögzítették a gépkocsit, és a szélvédő eltávolítása után kiemeltek belőle egy embert, akit átadtak a mentőknek.

Gyermek is ült az autóban

Az eset kapcsán információkat tett közzé a Budakeszi Hírmondó is, akik azt közölték, hogy egy Suzuki Swift-és futár hajtott bele az iskolától kikanyarodó autóba, amelyben egy gyermek is ült. Ők – úgy tudják – nem sérültek meg.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Budakeszi Hírmondó

Hatalmas a dugó

Úgy tudjuk Budakeszi teljesen beállt, akkora a dugó, hogy a kocsisor a Budagyöngyéig ér.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Budakeszi Hírmondó

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M0-son

Mindeközben az M0-áson szalagkorlátnak ütközött egy autó. A Katasztrófavédelem azt írja: a belső szalagkorlátnak hajtott egy a személyautó Budapest 22. kerületében, az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es és az M7-es sztráda felé vezető oldalon, a 13. kilométer közelében. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is.

Másik baleset is történt az M0-áson

Karambolozott két személyautó az M0-s autóúton, a Megyeri híd felé vezető oldalon, az 58. kilométernél, a nagytarcsai lehajtónál. Az érintett járművek egy forgalmi sávot elfoglalnak. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Rákospalotán négyes karambol történt

Összeütközött négy személygépkocsi Budapest 15. kerületében, a Szentmihályi út és a Kis Rákos utca kereszteződésénél. Mindenki ki tudott szállni a járművekből, amelyek egyikéből folyik az üzemanyag. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók ezt felitatják. A helyszínen vannak az újpesti önkéntes tűzoltók is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: biatorbágyi baleset – Forrás: Biatorbágy Bűnmegelőzés