Nagy füst borította be a Volvo típusú kék autóbuszt hétfő reggel Óbudán, gyakorlatilag teljesen kiégett a járat. Szerencsére nem voltak rajta utasok.

Garázsmenteben volt

A rendelkezésre álló adatok szerint egy garázsmenetben közlekedő, utasokat nem szállító autóbusz gyulladt ki január 18-án 6 óra 5 perc körüli időben Budapest 3. kerületében, az Árpád fejedelem útja 69. szám előtt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A busz motorja kapott lángra

Forrás: Facebook/III. ker/Óbuda csoport

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem sérült meg senki

Személyi sérülés nem történt. ​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az Árpád fejedelem útját a Szépvölgyi út és a Textilgyár utca között szakaszosan lezárták, a forgalmat egy forgalmi sávba terelték.

Így nézett kit fentről a kiégett busz

Nagyon füstölt

Az egyik óbudai facebookos csoportba több fotó is felkerült a kiégett buszról. Jól látszik, hogy mennyire füstölt a jármű és az is, hogy gyakorlatilag teljesen kiégett. Köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását.

Égett a busz az M7-esen is

Legutóbb tavaly júliusban írtunk égő autóbuszról, akkor egy távolsági busz gyulladt ki az M7-es autópályán Tárnok közelében. Szerencsére mindenki időben le tudott szállni.

Ennyi maradt a Tárnoknál kiégett buszból

Az M0-áson is kigyulladt korábban egy busz

Tavaly márciusban kigyulladt és leégett egy ukrán rendszámú autóbusz az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál. A busz több mint negyven embert szállított. Az utasoknak sikerült időben elhagyniuk a járművet.

Így égett az ukrán busz

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb hírei itt!

Fotók: Facebook/III. kerület/Óbuda csoport