Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó hétfőre virradóra Gödöllő melletti Erdőkertesen a Szőlősor utcában, egy családi ház udvarában.

A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd visszahűtötték a felhevült fém alkatrészeket –  tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila a pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Akár 600.000 Ft havonta! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek. Magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A katasztrófavédelem tájékoztatásából nem derül ki, hogy mi okozta a tüzet, ezért megkerestünk egy autószerelő szakit, akitől megtudtuk, hogy az esetek többségében a régi autók már túl vannak néhány elektromos hálózati buheráción. Vélhetően ez régi BMW sem volt mentes az óvatlan mesterektől, így a portálunknak nyilatkozó szerelő szerint elektromos hiba okozhatta az autó meggyulladását.

Kapcsolódó cikkek: Az M0-s úton két autó lángol a Megyeri-híd felé vezető oldalon (Videó)

Hatalmas lángokkal égett egyszerre két autó Mogyoródon – Fotók!

Kigyulladt egy autó az M0-áson

Fotó: A katasztrófavédelem helyszíni felvételei