Kigyulladt egy csarnoképület Fóton vasárnap, a tűz átterjedt az ingatlannal egybeépített autószalonra is – közölte a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Itt keletkezett a tűz

A tűz a Fehérkő utcában található csarnok előteteje alatt tárolt anyagoknál keletkezett, majd a szalon tetőszerkezete is lángra kapott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Messziről látni a tüzet

Fotó: Keszi Channel

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Drága autók veszélyben

A tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, az elsődleges feladatuk a tűz terjedésnek megakadályozása volt, tekintettel arra is, hogy a szalonban nagyértékű autók is vannak – írja az MTI.

Videó a tűzről:

A csarnok tetején dolgoznak a tűzoltók

Fotó: Keszi Channel

Ők vesznek részt az oltásban

Háromnegyed hat előtt a katasztrófavédelem azt írta, hogy a fővárosi hivatásos, a szentendrei hivatásos és az önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók megfékezték a tüzet a csarnoképület homlokzati és alsó szintjén. A füstképződés miatt az M3-as autópályát a Budapest felé haladó irányban a 19-es kilométerszelvénynél, a mogyoródi lehajtónál lezárták, a forgalmat elterelik. A sztráda másik irányában forgalomlassítást rendeltek el a munkálatok idejére.

Rengeteg tűzoltó a helyszínen

Fotó: Keszi Channel

A Mercedes szalonban ütött ki a tűz

Fotó: Keszi Channel

Megerősített szolgálat

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozó, jelentős erőkkel kiérkezett egységek hét vízsugárral dolgoznak, létraszer segítségével megbontják a tetőszerkezetet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Keszi Channel