Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél belobbant egy motorbicikli, a motoros le tudott ugrani a járgányról, azonban elgondolkodtató, hogy a mellette álló taxisok közül senki sem segített neki oltani, pedig minden taxiban kell lennie oltókészüléknek. Az esetről videó is készült, ezt cikkünk alján lehet megnézni.

Egy pillanat alatt történt

Egy sárga robogó lobbant be az Erzsébet híd pesti hídfőjénél a dugóban araszolva, pillanatok alatt lobbantak fel a lángok.

Nem segített a taxis

Az esetről egy taxis fedélzeti kamerája készített felvételt. A képeken jól látszik a tűz és az is, hogy a taxis segítségnyújtás nélkül gázt ad, holott minden taxiban kötelező felszerelés a tűzoltó készülék.

Üzemanyag probléma

A robogó vélhetően valamilyen üzemanyag adagolási hiba miatt lobbant be. Jól látszik a felvételen, hogy a motorból kifolyó benzin ég az aszfalton.

Szénné égett a BMW

Legutóbb két hete írtunk kigyulladt közlekedési eszközről. Akkor egy BMW égett az M7-esen. A sofőr, amikor észrevette a füstöt, azonnal megállt, szerencsére ki tudott szállni, viszont a luxusautó megsemmisült.

Lángoló hőlégballon

Szeptemberben kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon nem messze az M7-estől, Vál és Kajászó között. Három ember ki tudott ugrani az emelkedő ballon kosarából, egy azonban nem. Őt a lezuhant hőlégballon közelében találták meg 

Égett a busz

Nyár közepén kigyulladt egy busz az M7-es autópálya 23-as kilométerénél. A járműről mindenki leszállt. Az érdi hivatásos tűzoltók a lángokat eloltották.

Égő kamion

Az M0-áson egy kamion égett. Teljes szélességében lezárták az autóutat Diósdnál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy pótkocsis teherautó égett az M1-es autópálya felé vezető oldalon.

Kiemelt kép: részlet a videóból