Vannak, akik azért utaznak, hogy felfedezzenek történelmi helyszíneket, megismerjenek kulturális szokásokat, mások pedig azért, hogy különleges gasztronómiai élményekben legyen részük. De néha az emberek csupán bulizni szeretnének. Európa fővárosai rengeteg ilyen élményt kínálnak, amelyek közül Budapest igazán kitűnik a szórakozóhelyek mennyiségében is minőségében.

Amint Budapesten lenyugszik a nap, a mindig nyüzsgő város átalakul, és még dinamikusabb szerepbe bújik az éjszakai élet tekintetében. A budapesti szórakozóhelyek minden ízlésnek, preferenciának, korosztálynak és pénztárcának kínálnak lehetőséget. Ezért megpróbálkoztunk a lehetetlennel, és bemutatunk 3+1 fergeteges helyet, ahová érdemes hétvégente – és nemcsak – összecsődíteni a baráti társaságot.

1. Heaven

A lista élén jogosan foglal helyet a város egyik legexkluzívabb helye. Bár alig 3 éve, hogy üzemel, mégis hamar belopta magát az éjszakai életbe, ahol a fellépőknek is köszönhetően világszínvonalú bulik folynak. A Vörösmarty térre és a Váci utcára vigyázó egykori Első Takarékpénztár megőrizte súlyos, két ember által mozgatható széf ajtaját, ami jelenleg a VIP szekciónak biztosít páratlan élményt.

2. Bacardi Original Bar (BOB)

Újabb felejthetetlen élményt nyújtó, kubai emlékeket idéző parti helyszín, a legszínvonalasabb bottle szervizt kínálva. Itt egész üveges alkoholos italok fogyasztására is van lehetőség, különlegességeket megkóstolva, mellőzve ezzel a hosszú sorban állást. A Lánchídra és Budai várra néző gyönyörű kilátással rendelkező bárra, nem kell hétvégéig várni, már hétköznap megnyílik a bulizni vágyók előtt.

3. Aether Club

A város szívében található klub hiánypótló hely, amelyet „kötelező” felkeresni a techno zene szerelmeseinek. A földalatti helyen a legintenzívebb ritmusokra lehet táncolni, amit egyedi látványvilága, Function one hangrendszere, valamint a zene által összhangban lévő emberek tesznek felejthetetlenné, minden péntek és szombat este. Itt már olyan bel- és külföldi DJ-j is pörögtek, mint Nakadia, Nick Curly és Collective Machine.

+1. Lock

Pazar enteriőr, kiváló kiszolgálás és luxus a köbön! Egyik legminőségibb VIP szolgáltatást nyújtó hely, ahol külön részleget lehet lefoglalni, de akár saját szobát is póker asztallal. A Lock minden hétvégén fergeteg hangulattal és egyedi koktélokkal vár a II. kerületben, több mint 400 férőhellyel.

Fotó: freepik.com

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.