A 2. kerületi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a 4-6-os villamoson fosztott ki több utast.

A villamoson történt

Kifosztás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága, mert az elmúlt hetekben a 4-6-os villamoson három esetben alvó emberek értékeit tulajdonította el valaki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

“Ennek a szörnyűségnek nem szabadott volna megtörténnie” – Megszólalt Vujity Tvrtko a buszba zárt 4 éves kislány tragédiájáról

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Alvó utasokra utazott

Az elkövető a hajnali órákban tevékenykedett; 2022. április 10-én egy elszundító férfi tárcáját vette el, május 22-én és 25-én ugyanilyen módszerrel egy-egy mobiltelefont tulajdonított el, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Kihasználta, hogy az utasok elszundítottak:

Hamar azonosították a tettest

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A 33 éves, román állpolgárságú K. Ottót június 3-án ismerték fel és fogták el a II. kerületi nyomozók.

Ez is érdekelhet:

Ilyenek lesznek az új magyar rendszámok, könnyen felismered majd a rendőrségi autókat is

Videó is van róla:

Letartóztatták

A férfit háromrendbeli kifosztás bűntett, valamint okirattal visszaélés és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2022. június 5-én elrendelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu vidorészlet