Vádat emeltek egy 33 éves férfi ellen, aki a tizedik emeletről kilökte barátnőjét – írja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében. A pár sokat veszekedett, miután férfinek lett egy szeretője, ez vezetett a tragédiához. 

Többen éltek egy lakásban 

A vádirati szerint a 33 éves férfi 2023 januárjában a barátnőjével és anyjával költözött egy anyja által bérelt tizedik emeleti győri panellakásba. Időközben odaköltözött még az anya unokája is a családjával, így a lakásban hatan éltek. .A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Sokat veszekedtek 

A férfi és barátnője viszonya 2023 márciusára megromlott, a férfinak lett egy új kapcsolata is, emiatt sokszor veszekedtek a nővel. Egyik reggel a férfi és a vele egy lakásban lakó barátnője ismét összevesztek, dulakodtak, a férfi kijött a szobájukból. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kilógatta az ablakon

A nő sírni kezdett, kinyitotta az ablakot, amit az egyik otthon lévő családtag észrevett, és szólt a férfinek. A férfi visszament a szobába, üvölteni kezdett a nővel, majd megragadta és kilógatta az ablakon. A nő megpróbált visszamászni, de ez nem sikerült neki, és a tizedik emeletről lezuhant. A nő a helyszínen meghalt.

Vádat emeltek 

A büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfi ellen az ügyészség emberölés miatt emelt vádat. Ha a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást kaphat. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció