A kamerás csővizsgálat elsőre egyrészt bonyolultnak, másrészt elérhetetlennek tűnik. Ugyan, ki az, akinek erre a szolgáltatásra a mindennapokban szüksége lehet? Nos, a válasz egyszerű, gyakorlatilag bárkinek! Hiszen ha a dugulás réme fenyeget, akkor nem mindegy, hogy az egész lakást fel kell forgatni, felbontva a padlót, kivésve a falat, vagy mondjuk a kamerás technológia közbenjárásával pikk-pakk fény derülhet a gócpont koordinátáira.

A pontos helyzet felderítésre vár?

Sokan azt gondolják, hogy a dugulás duguláselhárítás olyan, mint az egyszer egy. Adott a probléma, és csak meg kell oldani a helyzetet. Ennyi! Ez szépen hangzik, igen, de ennél jóval árnyaltabb, összetettebb, nem egyszer bonyolultabb a kép. A dugulás konkrét helye például nem minden esetben mérhető fel kívülről. Azaz kicsit sem egyértelműek a paraméterek.

Ezen a ponton abszolút nem mellékes, hogy fel kell-e szedni a padlót, a járólapot, lebontani a csempét, szétbombázni a falat, keresve a gócot, vagy akad más, kíméletes út? Mert előbbivel nemcsak az a probléma, hogy irdatlan rumlival, felfordulással, kárral jár együtt, hanem még anyagilag is roppantul komoly terhet ró az elszenvedőre. Arról nem is beszélve, hogy mennyi időt emészt fel a bontás, miközben a dugulás továbbra is háborítatlanul fennáll. Sehogy sem jó üzlet ez!

Indulhat a „ cső csíz”?

csatorna kamerázás ellentétben a fent vázolt kicsit sem vonzó szituációval, nemcsak, hogy képes meghatározni a dugulás pontos helyét, még annak a típusát is beazonosítja, minden kétséget kizáróan. Mivel a kamera láthatóvá varázsolja a gócpontot, így minden információ adott a lehető legkisebb felfordulással véghez vitt orvosláshoz. Így nincs utólagos tereprendezésre szükség, és a költségek is kordában tarthatóak. Érdemes tehát erre az innovációra voksolni, mert a közbenjárásával villámgyorsan pont kerülhet a duguláselhárítás végére. A vizsgálat feltétele az előzőleg kitisztított, karbantartott csatornarendszer, lévén a kamera akadálytalan előrehaladása kizárólag ilyen módon biztosítható.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.