A helyi OTP alkalmazottját kényszerítette pénz átadására a fenti képen látható férfi Üllőn. Személyi sérülés nem történt, a rendőrök megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

A rendőrségre június 18-án kedden 9 órát követően érkezett bejelentés arról, hogy Üllőn, egy pénzintézetbe egy férfi bement, majd ott egy fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette.

A férfi lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről.

A rabló fekete ruházatot és napszemüveget viselt, körülbelül 170 cm magas, fiatal férfi, kezében egy szürke szatyor volt. A férfiról a fenti kamerafelvétel készült.

A rendőrök megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, az elsődleges intézkedések az esettel összefüggésben folyamatban vannak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja a police.hu.

Kiemelt kép: police.hu