Megcsúszott a teherautó a nedves úton, a járművet vezető nő és a mellette ülő gyermeke nem voltak bekötve. Nekicsapódtak egy Skodának, majd kirepültek a teherautóból és az aszfaltra estek. Súlyosan megsérültek.

Megcsúsztak a nedves úton

A 22. kerületben a Balatoni úton haladt hegynek felfelé, a zuhogó esőben egy hölgy kislányával, egy Volkswagen LT platós kisteherautóval. A hírhedt Panoráma-kanyarhoz érve az üres tehergépkocsi hátulja megcsúszott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ebben a teherautóban ült az anya és gyermeke

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Skodának ütköztek

A teherautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra és egy lefelé tartó Skoda kombinak ütközött, majd éppen a kanyar közepén a szalagkorlátnak csapódott és keresztbe fordult az úttesten.

Csúnyán összetört a teherautó eleje

Elgörbült az alváz

A Skoda mögött érkező Fiat 500-as fiatal hölgy sofőrjének szinte reagálni sem volt ideje, de a csúszós úttesten nem is nagyon volt esélye kikerülni az elé faroló kisteherautót, így olyan erővel vágódott a Volkswagenbe, hogy az alváz elgörbült.

Összeroncsolódott a Fiat

Nem voltak bekötve

Bár a légzsákok a kisteherautóban is azonnal kinyíltak, sajnos ez ebben az esetben nem sokat ért, mivel a kisteherautót vezető hölgy nem használta a biztonsági övét, és ami még rosszabb, a gyerekét sem kötötte be, ezért a kinyíló jobb első ajtón keresztül mindketten az aszfaltra zuhantak.

Összetört a Skoda eleje

Jajkiáltások a mentőautóból

Elsőnek a százhalombattai esetkocsi ért a helyszínre, ők kezdték meg a kislány ellátását, majd a Szent Márton gyermekmentő személyzete folytatta. Valószínűleg súlyosan megsérült, mert többször is hangos jajkiáltások hallatszottak a mentőautóból – számol be a helyszínről a BudaPestkörnyéke.hu tudósítója.

Kórházba vitték őket

Végül mindkettőjüket kórházba szállították, mint ahogyan a Skoda középkorú férfi vezetőjét is, akinek az orra sérült meg a kirobbanó légzsáktól.

Elsírta magát

A Fiat eleje csúnyán összetört, de megvédte vezetőjét, a fiatal lánynak semmi baja nem lett a sokkon kívül, ami miatt néhányszor el is sírta magát. Az útszakaszt az életmentés, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a 141-es és a 101B járatok terelve közlekedtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: GK