Két BKV-busz is balesetet szenvedett ma. Az egyik a Nagytétényi úton, a másik Zuglóban tört össze. A beleseteket ittas vezetés és figyelmetlenség okozta. Zuglóban egy várandós hölgy került bajba.

Várandós hölgy

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy Zuglóban, a Miskolci utcán egy várandós hölgy haladt kedd délután Honda Jazz gépkocsijával az Egressy út irányába, amikor a Csömöri úti lámpás kereszteződéshez érve nem vette észre, hogy a jelzőlámpa tilos jelzést mutat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Két mentő érkezett a balesethez

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Érkezett a busz

Áthaladt a csomóponton, de sajnos zöld jelzésen éppen akkor ért oda a 8E járat Mercedes csuklósbusza, amely Újpalota felé közlekedett menetrend szerint.

Fékezett a buszsofőr

A buszvezető hirtelen, erőteljes fékezés ellenére sem tudta elkerülni a balesetet, belerohant a Honda jobb oldalába. A fékezés miatt több utas elesett a busz fedélzetén, közülük egy személyt szállítottak kórházba a mentők.

Kirobbantak a légzsákok

A Hondában minden légzsák kinyílt de a terhes hölgy is megsérült, őt is elszállították a mentők az Országos Baleseti Sebészeti Intézetbe.

Így néz ki a várandós hölgy autója

Elszállt a levegő

Mindkét jármű mozgásképtelenné vált, mivel a busz fékrendszeréből elszállt a levegő. Ez a baleset a sérülések dacára kimondottan szerencsésnek nevezhető, hiszen ha Újpalota felől érkezik pont egy busz zöldön, az a Honda bal, azaz vezető felőli oldalába csapódhatott volna.

Nagytétényben piás sofőr okozott balesetet

Kedden egy másik BKV-busz is bajba került. A 22. kerületben a Nagytétényi úton ütközött egy busz és egy Opel Antara. Kiderült, hogy az Opel sofőrje ittas volt, ezért a tetemes kárt neki kell viselnie, hiszen nem fizet a biztosító, ha a baleset alkoholos befolyásoltság miatt történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián