Az Audival szabályosan haladtak a Csömöri úton, amikor az egyik kereszteződésnél egy autós “csak kidugta az orrát” és puff. Megtörtént a baj, robbantak a légzsákok. Nem sokkal korábban a Petőfi híd budai oldalán egy motoros egy teherautónak csapódott.

Szabályosan haladt a városközpont felé

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy a 14. kerületben a Csömöri úton a városközpont felé haladt az Audi TT, amikor a Szentes utcához érkezett, ekkor elékanyarodott egy Opel Astra.

Összetört fekete és fehér autók

Csak kidugta az orrát

Az Opel sofőrje azt állította, hogy körülnézett és csak kidugta az autó orrát, de nem látta a közeledő Audit, nem ismerte el, hogy ő a vétkes.

Kórházba vitték

Neki nemrég műtötték a gerincét és az ütközés következtében megfájdult a háta, szirénázó mentővel szállították kórházba.

Dolgoznak a mentők a helyszínen

Kirobbantak a légzsákok

Az Audiban ketten ültek, egy fiatal fiú és egy lány. Az ütközéskor a légzsákok is kinyíltak, a lánynak a keze sérült meg, őt is kórházba vitték. A helyszínelés idején a Csömöri út le volt zárva a Rákospatak utca és a Miskolci út között, csak a BKK járatait engedték át.

A pirosnál áló teherautóba rohant

Korábban a 11. kerületben a Petőfi híd budai hídfőjénél, a Goldmann György téren egy BMW motor a pirosnál megálló teherautó hátuljába rohant.

Földön a drága motor

Elvitte a mentő

A motoros férfi megsérült, szirénázva vitte el a mentő. A 4-6 villamosokat fél óráig nem közlekedett. Tűzoltók is vonultak a balesethez, de szerencsére nem volt rájuk szükség.

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián