Valaki átment a piroson, de ki? Az egyik sofőr a másikat okolta, a másik pedig tagadta, hogy ő ment volna át a piroson. Az ütközésben egy kislány megsérült, őt a mentők vitték kórházba.

Sárgán csusszant át

Egy idősebb hölgy autózott a péntek délután a 11. kerületben a Karolina úton a Bartók Béla út felé egy Nissannal. A Nagyszőlős utcai kereszteződéshez érve a jelzőlámpa – szerinte – sárgát mutatott, ezért nem lassított és bement a csomópontba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán behorpadt a Nissan oldala

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Oldalba vágta a Nissant

Ekkor azonban balról egy Opel Vectra az oldalába rohant, az azt vezető hölgy szerint zöld jelzésen. Az idősebb hölgy Nissan Note-ja az elválasztó járdaszigetre sodródott, szerencsére gyalogos ott éppen nem várakozott.

Kidöntötte a táblát

A Nissan közben kidöntötte a kötelező haladási irányt jelző táblát, majd a Nagyszőlős utca befelé vezető oldalán keresztben állt meg, az Opel pedig megpördült és a menetiránnyal szemben állt meg.

Összetört autók a kereszteződésben

Kirobbantak a légzsákok

A baleset összes résztvevője használta a biztonsági övét, így a légzsákok kinyíltak, de a Vectra egyik utasa, egy kislány könnyebben megsérült, őt mentő szállította kórházba.

A járdára húzták a Nissant

Az Opelt vezető nő és mellette utazó édesanyja nem sérült meg a karambol során. A helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, valamint a járdaszigetre húzták a Nissant, hogy megindulhasson a városközpont felé a forgalom.

Elszállítják a roncsokat

Elterelték a buszokat

A helyszínelés és műszaki mentés idejére, bő egy órán keresztül a belső végállomások felé a 53-as, a 150-es és a 154-es autóbusz terelve közlekedett, nem érintette az Ajnácskő utca és a Hollókő utca megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.