Óbuda egyik legveszélyesebb kereszteződésében, a Váradi utca és a Hunor utca találkozásánál személyi sérüléssel járó karambol történt vasárnap este. A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója ott volt a helyszínen.

Nem volt ideje fékezni

Egy középkorú férfi által vezetett Suzuki Vitara a Hunor utcán ment a Hévízi út felől. A kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a neki balról érkező Suzuki SX4-nek. A sofőrnek már nem volt ideje fékezni, autójával a Vitara bal oldalába rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a Suzuki oldala

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megpördült a terepjáró

A karambol következtében a Vitara megpördült, majd háttal egy fának, illetve a sarkon parkoló Nissan Micrának csapódott. A fáról rögtön le is tört egy vastag ág, amely a Nissanra, illetve mellé a járdára zuhant, szerencsére ott nem tartózkodott senki.

A másik Suzuki is durván összetört

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Kirobbantak a légzsákok

Mindkét autóban használták a biztonsági öveket az utasok, kirobbantak a légzsákok, ezért szerencsére csak egy személy sérült meg könnyebben, a Vitarában elöl ülő fiatal hölgy, őt agyrázkódás gyanújával szállították kórházba. 

Alaposan meggyűrődött a Suzuki eleje

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Mozgásképtelen járművek

Az SX4-ben egy idősebb házaspár utazott, ők is sértetlenül megúszták a karambolt. A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak, a balesethez, áramtalanították a mozgásképtelen járműveket, amelyeket végül autómentő szállított el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A parkolóban álló autónak leszakadt a hátulja

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Elszállítják a roncsokat

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.