A 14 éves lánya mellett halt meg egy apa Újpesten a Rózsa utcában, miután a pirosnál várakozó kocsijukba hátulról belerohant egy Mercedes hétfő este. A vétkes sofőr is elmenekült a helyszínről, ő is megsérült a balesetben. Jelenleg is keresik a rendőrök.

Tömegbaleset Újpesten

Amint arról beszámoltunk, tragikus baleset történt hétfő este Újpesten a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca sarkánál. Helyszíni  információik szerint egy részeg sofőr áthajtott a piros lámpán, majd belecsapódott egy autó hátuljába, amitől az a járdára repült és egy gyalogost is elsodort. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Száguldozott a Mercedes

A vétkes sofőr ezután még átsodródott a szembe sávba, ahol két másik autónak és egy menetrend szerinti busznak is nekicsapódott. A száguldozó mercis  okozta a balesetet, aki a szemtanúk szerint a megengedett sebességnél sokkal gyorsabban ment. Eközben pirosat kapott, fékezett, megcsúszott és telibe kapta a Fiatot, majd vérző fejjel elmenekült” – ezt írta egy szemtanú a közösségi oldalon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A járókelők pánikba estek a baleset láttán

Forrás: Facebook

Hangosan kiabált

„A férfi miután kiszállt a kocsiból hangosan kiabált, ebből pedig a környéken tartózkodók rögtön tudták, hogy ittas” – mondta egy szemtanú. A férfi után hajtóvadászat indult, egyelőre nem fogták el.

Meghalt egy családapa

A balesetben egy férfi annyira megsérült, hogy újra kellet éleszteni, de végül belehalt sérüléseibe. A roncsba szorult apát a tűzoltók szabadították ki, de már nem lehetett rajta segíteni. Sokkos állapotban lévő lányát a közeli kisbolt vásárlói húzták ki a kocsiból.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/ujpest.hu

Sírt a kislány

„Két vendégem ment, szedte szét az ajtót, kirúgták a szélvédőt, és kimentettek egy kislányt, aki sírt, ordított” – mondta egy közelben dolgozó boltos. Az RTL Híradó úgy tudja, egy 45 éves férfi a baleset áldozata. 14 éves lánya könnyebben sérült meg, kórházba vitték, már jobban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/ujpest.hu