Súlyos baleset történt a 110-es főúton péntek reggel. Egy kisbusz és egy személyautó karambolózott. Az egyik sofőr meghalt.

Halálos baleset Visegrádnál

Egy kisbusz és a személyautó karambolózott pénteken reggel a 11-es főút visegrádi szakaszán. A kompállomás közelében forgalmi akadály alakult ki – írta a Katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset a kompkikötő mellett történt

Helyszíni felvétel – Forrás: Baleset-info.hu

Itt történt a baleset

Lesodródott az útról

Miután a két jármű összeütközött, majd az autó az útról lesodródott a 11-es főút visegrádi szakaszán, a kompállomás közelében.

Feszítővágóval emeltek ki egy embert

Az egyik járművet a visegrádi önkéntes tűzoltók áramtalanították. A balesethez a szentendrei hivatásos tűzoltókat riasztották, aki egy beszorult embert feszítővágóval emelnek ki az egyik járműből. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Ez a kisbusz karambolózott az autóval

Helyszíni felvétel – Forrás: Baleset-info.hu

Nyilatkozott a rendőrség

A rendőrség szóvivője a szentendre365.hu-nak elmondta, hogy Budapest irányából egy 46 éves tokodi lakos közlekedett, amikor kikanyarodott elé egy gépjármű.

Meghalt a sofőr

Az autót egy 50 éves pilismaróti lakos vezette.  A balesetben a pilismaróti lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt az autót vezetette az áldozat

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Baleset-info.hu