Kisiklott a 42-es villamos a Határ úti végállomásról jövet, Kispest felé, közölte portálunkkal a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Aláváltott a váltó

Információnk szerint az első két tengely még jó irányban ment, közben aláváltott a váltó és a hátulja már az 52-es vonalára indult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Áramtalanítás után

Úgy tudjuk a szedő kiesett a felső vezeték alól, ezt áramtalanítás után visszatették kézzel, aztán visszahúzta egy másik hozzácsatolt villamos a végállomás felé, de nem ment vissza a sín vályújába a kisiklott tengely.

Ez is érdekelhet:

Felső vezeték szakadás a Bihari utcában

A Bihari utcában volt egyébként délelőtt felső vezeték szakadás, a szerelő járművek azóta is ott dolgoznak, a jelenlegi esetnél pont ezért kellett felmászni a villamosra és mindent kézzel csinálni.

Helyszíni felvétel:

Pótolják a kimaradt járatokat

Azonban daru fog kelleni majd, mert a villamos nem ment vissza magától a sínre, emiatt jelenleg is pótolják a kimaradt járatokat, a 194M megáll a 42-es megállóiban is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: Gombkötő Krisztián