Szeméremsértő módon viselkedett két kiskorú gyerek előtt egy férfi a 66-os buszon, a rendőrség segítséget kér.

Így történt az eset

Az eset még június 18-án, 21 óra és 21 óra 30 perc között történt a Soroksár felé közlekedő buszon. Az ismeretlen férfiról felvétel készült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt lehet segíteni

A 20. és 23. kerületi rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámon, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívón.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt a teljes fotó:

Másik eset

A borsonline.hu írta meg, hogy kerékpárral jár az a férfi, aki miatt félnek a nők Budapesten, főleg Angyalföldön és környékén. Az áldozatok beszámolói szerint a férfinek az a taktikája, hogy a nő mellé teker, és előveszi azt a bizonyos szervét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy futónő gusztustalan dolgot látott

A Metropolnak mesélte el egy fiatal angyalföldi nő, hogy a napokban futás közben találkozott egy férfival, aki ocsmány dolgot végzett a kerékpárján, mindenki szeme láttára.

Elmesélte

„Szombaton, reggel fél nyolc körül kimentem a Szigetre. Már az Árpád híd közelben jártam, amikor jött szembe egy bicikliző férfi. Először nem is figyeltem fel rá, de aztán feltűnő volt, hogy elengedett kormánnyal közlekedik. Amikor pedig mellém ért, akkor láttam meg, hogy elővette és gyömöszölte.”

Az események hatása alatt áll

„Végül nem szólt hozzám szerencsére, hanem tovább hajtott. De akkor is! Undorító volt ez az egész. Örülök, hogy nem állta el az utamat. Az erre járó nők fokozottan figyeljenek a bringásokra, kerüljük el a nagyobb bajt!” – mondta Andrea, aki még mindig az események hatása alatt áll.

Már felfigyeltek rá

Valószínűleg ugyanerre az emberre figyelmeztettek egy 13. kerületi Facebook-csoportban is. Ott egy férfi mesélte el, hogy a feleségét is megkörnyékezte valószínűleg ugyanez a biciklis férfi.

A soroksári futónő életébe került

Pont egy éve például, hogy jogerősen is életfogytiglant kapott a soroksári futónő gyilkosa a hosszú évekig tartó keresése, majd jogi procedúra után. Hasonlóan nagy visszhangot váltott ki egy ismert ultrafutónő brutális megtámadása. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó