Egy taxis úgy gondolta, hogy szabálytalanul bevágódik balra, közben nekiment egy Audinak és összetört egy Mercedes mikrobuszt is. A Budakeszi úton a taxis miatt teljesen leállt a forgalom, Budaörs felé kerültek a buszok.

Váratlanul vissza akart kanyarodni a taxis

Egy Skoda taxival haladt a 2. kerületi Budakeszi úton lefelé egy férfi szombaton kora délután. Az Árnyas út előtt, a 63. számnál úgy döntött, hogy visszafordul, ezért balra, egy használaton kívüli autóbehajtóra kanyarodott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört a felelőtlen taxis autója is

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az Audi elé kanyarodott

Információink szerint a manőver során azonban nem volt elég körültekintő a taxis és éppen a felfelé igyekvő Audi Q7 elé kanyarodott. Az Audi sofőrjét teljesen váratlanul érte a “merénylet”, elmondása szerint egyáltalán nem volt ideje fékezni, így autója nagy erővel a Skoda jobb oldalába rohant, jóval hátrébb lökve azt.

Kiszakadt az Audi kereke

Keresztbe fordult a mikrobusz

A Skoda mögött szintén lefelé közlekedő Mercedes Vito mikrobusz vezetője próbálta jobbra kikerülni a taxit, ám az közben keresztbe fordult, teljesen elzárva így a Budakeszi utat.

A Mercedes mikrobusz sem úszta meg

Kórházba vitték a taxist

Szerencse, hogy a taxi nem szállított utast, ő egészen biztosan súlyosan sérült volna. A taxisofőrt kórházba szállították, de csak könnyebben sérült meg, még a helyszínen elismerte a felelősségét.

Tréleren az Audi

Az út szélére húzták a roncsokat

A másik két járművet vezető férfi nem sérült meg, viszont a taxi és az Audi csúnyán összetört. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd az út szélére húzták a roncsokat, hogy félpályán megindulhasson a forgalom.

Nagy kerülővel közlekedtek a buszok

A baleset miatt a 22-es, a 22A és a 222-es autóbusz a Kuruclesi út és a Szépjuhászné, Gyermekvasút között bő egy órán keresztül egyáltalán nem közlekedett, a BKK ezért rendkívüli buszjáratot állított forgalomba 22B jelzéssel, amely a Szél Kálmán tér és Budakeszi között, Budaörsön keresztül szállította az utasokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.