Kidöntött egy fát és egy táblát egy Renault Megane sofőrje Soroksáron. A sofőr és az utasa sem sérült meg súlyosan.

Itt történt a baleset

Péntek este egy Renault Megane kombi haladt Soroksáron, a Vecsés úton kifelé, a Túri István út irányába. A Telefondűlő út előtt a sofőr eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát az autója felett és jobbra letért az úttestről. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az autótól méterekre volt a motorblokk

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiszakadt a motor

Először kidöntött egy fát, majd egy jelzőtáblát, ezután megpördült és a tetejére borult, végül pedig visszapördült a kerekeire és az úttesten keresztben állt meg. A fának ütközés erejét mutatja, hogy a motorblokk kiszakadt a Megane-ból és az árokba repült.

Nem sok minden maradt az autó elejéből

Be voltak kötve

Az autóban két férfi utazott, mindketten használták a biztonsági övüket, ezért nem sérültek meg súlyosan, közülük a Renault vezetőjét szállították kórházba további vizsgálatok céljából. Ami biztos, hogy a sofőr semmilyen befolyásoltság alatt nem állt, józanul vezetett.

Nem sérültek súlyosan az autó utasai

Ezt a fát döntötte ki a Renault sofőrje

Lezárták az utat

A balesethez a fővárosi hivatásos és a dél-pesti önkéntes tűzoltók is vonultak, akik segítettek a műszaki mentésben, illetve feldarabolták a kidöntött fát. A Vecsés utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a 166-os autóbusz a Vecsés út, sorompó és a Kertészeti Egyetem között mintegy másfél órán keresztül nem közlekedett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kidöntött tábla

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.