Sürgősen vérre van szüksége annak a 14 éves lánynak, aki csütörtökön hajnalban zuhant ki egy ötödik emeleti lakásból Szegeden. A lányt életveszélyes állapotban vitték kórházba, testvére segítséget kér.

Kizuhant az ablakon

Március 28-án hajnalban, három és négy óra között kizuhant egy fiatal, 14 év körüli lány egy szegedi társasház ötödik emeletről a Szilléri soron. A szemtanú szerint a tinédzser még életben volt, amikor elvitték őt a mentők, de nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Életveszélyes állapotba vitték a kórházba

A Szeged365.hu a tragikus esettel kapcsolatban megkereste az Országos Mentőszolgálatot. A Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet munkatársa, Hangai József az eset kapcsán közölte, hogy a Szilléri soron egy életveszélyesen sérült személyt láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vérre van szüksége

A fiatal lány testvére is felkereste szerkesztőséget aki arról írt, hogy a húgának azonnal vérre van szüksége. “Kérlek, frissítsétek a posztot, hogy minél több emberhez eljusson”.  Alexandra az irányított véradás szükségességére hívta fel a figyelmet.

Adatok

 • Név: Komócsin Balázs Dominika Norina
 • Születési dátum: 2008.08.14.
 • Taj: 127-696-913
 • MINDEGY MILYEN A VÉRCSOPORTOD! SEGÍTHETSZ!

Szegeden a Regionális Vérellátó Központban tudtok vért adni:

 • Cím: 6722 Szeged, Honvéd tér 4.
 • Telefon: +36 62 315 080
 • Véradási időpont: 
  hétfő, kedd, péntek: 7.00 – 14.00
  szerda, csütörtök: 10.00 – 18.00.

Bárki adhat vért

Fontos tudni, hogy bárki adhat vért irányítottan, vércsoporttól függetlenül, hiszen a leadott vér az OVSZ központi készletébe kerül, a kedvezményezett beteg pedig a készletből a kezelésére legalkalmasabb vérkészítményt kapja meg! A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció