Kizuhant a 9. emeletről és meghalt Udvardi Szabolcs egykori NB I-es focista. Családja és barátai nem értik, mi lehetett az oka a tragédiának.

Egy szegedi lakóházból zuhant ki

Sokkolta családját, barátait, egykori csapattársait Udvari Szabolcs tragikus halála. A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban pályára lépő focista kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

Ismerősei szerint életvidám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt, a maratoni távot is lefutotta. Mindenkit megdöbbentett, hogy ilyen hirtelen véget ért az élete – írja a Blikk.

„Itt hagytál”

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt” – posztolta testvére, Tamás az elhunyt Facebook-oldalán.

Fia és felesége gyászolja

A 46 éves focista visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedett el. Felesége és kisfia gyászolja. Facebook oldalát elárasztották a rajongói és barátai által írt búcsúüzenetek.

EZ IS ÉRDEKELHET! Kizuhant egy motoros egy zárt gömbből a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán

Pénteken még találkozott barátaival

Több barátja azt írja, hogy pénteken még találkozott Udvardi Szabolccsal. Akkor semmi sem utaált arra, hogy bármi problémája lenne az egykori focistának – írja a Kekvillogo.hu.

„Nyugodj békében, Szabikám” – írta Balog Zsolt, a Vasas és a Békéscsaba volt védője.

Kizárták az idegenkezűséget

“Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk” – írta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Udvari Szabolcs – Forrás: DM DV