Kislányával együtt életük eddigi legnehezebb évén van túl Kóbor János özvegye. Az Omega legendás énekese tavaly decemberben hunyt el koronavírusban. A 15 éves Léna elárulta: ő is szeretne énekes lenni.

Óriási űr van a szívükben

„Óriási űr van a szívünkben, ami mindig is itt marad. A fájdalom és az űr is, csak az élet megy tovább és tudom, hogy Meckykénk is azt szerette volna, hogy ha mi azért talpon maradunk és éljük a mindennapjainkat” – mondta Kóbor Zsóka. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyakran feltépődnek a sebek

Az özvegy elmondta, az utcán a mai napig odamennek hozzá és 15 éves lányukhoz, Lénához a rajongók. Elmondják, mennyire sajnálják, hogy elment az Omega legendája. „Ez valahol nagyon jó érzés is, hogy ennyien szerették és tisztelték őt és a mai napig, de valahol ugye mindig feltépődnek a sebek, de inkább azt mondom, hogy ez boldogsággal tölt el minket” – árulta el a TV2-nek az asszony

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem képes rá

Kóbor Zsóka annak ellenére, hogy lassan egy éve veszítette el férjét, még mindig nem tudta feldolgozni a gyászt. Bizonyos dolgokról a mai napig képtelen beszélni, és egyelőre Mecky korábbi felvételeit sem képes megnézni.

Léna is énekes lenne

Kiderült: Kóbor János lánya édesapjához hasonlóan énekes szeretne lenni. Léna elhatározta, hogy a tánc mellett megpróbálkozik az énekléssel is „A férjem biztos, hogy a szíve legmélyén azt mondaná, hogy csináld, mert ami neked jólesik, amitől te boldog vagy, amitől boldog ember leszel, azt kell csinálni” – fogalmazott az özvegy.

Irány a tehetségkutató!

Léna a Tények Plusz exkluzív interjújában azt is elárulta, hogy jövőre szeretne elmenni a kedvenc tehetségkutató műsorának, a Sztárban sztár leszek! című show kiválasztójára.

Majdnem egy éve halt meg Kóbor János

Kóbor János, az Omega együttes frontemberének szervezete 2021. december 6-án adta fel a harcot a koronavírussal szemben. Mecky több hétig volt lélegeztetőgépen, családja, barátai és rajongói az utolsó pillanatig reménykedtek abban, hogy sikerül felépülnie. 

Két részre osztották hamvait

Kóbor János hamvainak egy részét a budapesti Szent István Bazilika urnatemetőjében helyezték végső nyugalomra. Földi maradványainak másik részét pedig végakarata szerint a Balatonba szórták.

Szűk családi körben búcsúztak tőle

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy mindkét búcsúztató szűk, családi körben zajlott, ahol csak felesége és két gyermeke volt jelen. Zsókát olyan mélyen érintette Kóbor János betegsége, majd halála, hogy még a ruhaboltját is hónapokra bezárta. Csak február végén nyitott ki újra, és ő maga állt be a pult mögé.

Fantasztikus apuka

„Nálad fantasztikusabb apukát el sem képzelhettem volna. Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk. Már most nagyon hiányzol, de tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni. Addig is, ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy. A szeretet mindennél erősebb! Nagyon szeretlek: Léna” – írta a történtek után szívszorító sorait Kóbor Léna. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kóbor János – Forrás: TV2