A költöztetés a legtöbbek szerint egyet jelent a szenvedéssel, a nagy nyögésekkel kísért cipekedéssel és a végeláthatatlan rámolással. Napok, hetek telnek el a csomagolással, dobozolással, majd kezdetét veszi az erőltetett menet. Minden ismerős, rokon és szomszéd csatarendbe áll, és sorláncot alkotva adogatják egymásnak a staféta helyett a bútorokat, egyéb cuccokat. Olykor-olykor megpihennek, kifújják magukat, összeszedik a leesett, megsérült, összetört dolgokat. Majd folytatódik minden tovább, míg a nap is lemegy, meg persze amíg a bérelt autó rendelkezésre áll. Még szerencse, hogy ez a sztereotipikus elgondolás nem feltétlenül azonos a valósággal!

A költöztetés terhe könnyen levethető!

A koltoztetes-fix-aron.hu csapata Budapesten, illetve a főváros környékén költöztetést vállal, mégpedig nem akármilyen körülmények között. A cég esetén a profizmus az igazságot felfedő jelző. Vagyis negatív meglepetésektől, váratlan fordulatoktól és egyéb kiszámíthatatlan hatásoktól egyetlen percig sem kell tartani. Az a tény, hogy a teher, amit a cipekedés, szállítás jelent, teljesen letehető, olyan lendülettel bír, ami felszabadító erejű! Hiszen ha nem kell idegeskedni, ha a feszültség a múlté, akkor a költözés örömteli feladattá válhat. Mert valójában az is: boldogságot adó kihívás, aminek a végén a megérkezés eufóriája tovább fokozhatja az élmény jelentőségét.

Mindennek tetejében a költöztetés árak annyira kedvezőek és megfizethetőek, hogy nincs is min gondolkozni, lamentálni. A fent ecsetelt „házilag” megoldás első ránézésre kézenfekvőnek tűnhet, ám annyi buktatója ismert, hogy felesleges belevágni. A felelősségteljes döntés ott érhető tetten, ahol a profi kivitelezésé a főszerep.

A honlapon található árkalkulátor segítségével minden lényeges részlet megadható, így aztán pár pillanat leforgása alatt kiderülhetnek a költségek. Magyarul a költöztetés száz százalékban tervezhető, miközben a fix ár borítékolható. Nincsenek apró betűs részek, rejtett díjtételek és váratlan bónuszkiadások. A kalkuláció végén megkapott összeg változatlan a folyamat során. Ennél nagyobb érték kevés van egy szolgáltatás esetében.

Akkor is létezik szakszerű megoldás, ha csak egy bútor költöztetése a cél?

Igen, természetesen. A bútortaxi szolgáltatás pontosan erre képes. Akár csak egyetlen egy, nagyméretű bútor, vagy nehezen szállítható eszköz, például hűtőszekrény vagy mosógép költöztetése is könnyedén, gyorsan, hatékonyan kivitelezhető. A tehertaxi lényege abban rejlik, hogy nem a komplett háztartás mozgatása a feladat, hanem egy-egy részlet A-ból B-be történő eljuttatása.

A szolgáltatás igénybevételéhez csupán négy alapvető kérdésre kell megadni a választ: mi az, ami szállításra vár? Mikor legyen a nagy nap? Honnan érkezik a költöztetni kívánt berendezés? És hova szól a szállítólevél? Ha a részletek adottak, akkor egy telefonhívás nyomán már el is indítható a folyamat. A kivitelezés pedig garantáltan nem várat magára.

A nehezen, vagy éppen önerőből sehogy sem mozgatható bútorok, valamint gépek költöztetése nem oldható meg házilag. Nem gyerekjátékról van szó. Egy-egy nem hozzáértő mozdulat súlyos balesetekhez vezethet, és az csak a kisebbik rossz, ha a szállítás tárgya ripityára törik. Ám a kéz- vagy lábtörés sem ritka eset, ahogy a csípő- vagy derékbecsípődés is esélyes. Mert cipekedni szakszerűen és nekifutásból is szoktak, csak utóbbi kissé kockázatos mutatvány, aminek hosszútávú negatív következményei lehetnek. Ezért sem érdemes saját kezűleg belevágni olyasvalamibe, amit a profik simán megoldanak!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!