Elmaradnak a Magna Cum Laude közelgő koncertjei. A zenekar énekese, Mező Misi, ugyanis kórházba került. Az orvos azt tanácsolta a zenésznek, hogy egyelőre hanyagolja az éneklést. Mező Misi egy videóban jelentette be a szomorú hírt, amelyet cikkünk végén tudsz megnézni. 

Kórházba került Mező Misi 

A zenész a Magna Cum Laude Facebook-oldalán élőben jelentkezett be kórházi ágyából, ahol rekedtes, sokszor elcsukló árulta el, hogy tüdőgyulladással és tüszős mandulagyulladással is küzd. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Légúti gyulladásul küzd

„Az eheti két koncert, a Budakeszi és az Ácsi koncertünk elmarad… Nem tudok ma színpadra állni, ugyanis kórházban vagyok. Semmi para, igazából tüdőgyulladásom van és tüszős mandulagyulladás. Azt tanácsolta a főorvosnő, hogy most egy két hétig ne énekeljek, ezért kénytelenek voltunk lemondani…” – mondta az együtt közösségi oldalára feltöltött videóban a banda frontembere. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az egész családon átment 

“Sajnos ha valaki jelen volt a zalaegerszegi koncerten akkor ott már érezhette rajtam, hogy valami nincs rendben. A koncert felétől már igen-igen kapaszkodnom kellett, hogy ki tudjam énekelni azokat, amik előtte könnyen működtek. De hála a jóistennek és a fantasztikus szakembereknek, most már gyógyulok, jobban vagyok, jövő héten pedig remélem találkozunk… Nem tudom, hogy most mi ez gyakorlatilag nekem az egész családomon átment ez a baktérium vagy vírus… nem egy kellemes dolog, de most ez van” – mondta Mező Misi.

Lemondták a koncertet

A Magna Cum Laude, pénteken Budakeszin lépett volna fel, szombaton pedig a Komárom-Esztergom vármegyei Ácson. Mindkét koncertet lemondta az együttes. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Mező Misi élő bejelentkezése 

Kiemelt kép: Mező Misi – Forrás: Facebook élő videó