Belehalt a koronavírusban az a csömöri férfi, aki korábban arról írt a Facebookon, hogy ez a járvány egy kamu és nem létezik.

Elkapta a koronavírust és bele is halt egy csömöri  férfi, aki korábban mindig azt mondta, a koronavírus kamu, nem hiszi el, hogy létezik.

A szerelő július 25-én írt utoljára a Facebookon:

“Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyázzatok magatokra, tartsátok be szabályokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri! A nálam lévő munkákkal kapcsolatban annyit, hogy a fiam amit tud megcsinál, a többit vagy visszaküldi vagy pedig gyertek érte!”

Alig két héttel később a családja Károly Facebook-oldalán már azt közölték, szerettük elhunyt.

“Mélyen megrendülve tudatjuk veletek a hírt, hogy Károly ma délelőtt elhagyta a földi világot. Legyengült teste, nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”

A hivatalos koronavírus tájékoztató oldalon egyébként aznapra, mikorra a férfi halálát teszik, egy halálos áldozatról van bejegyzés: egy 65 éves férfi hunyt el, aki a koronavírus-fertőzés mellett a tüdőt érintő COPD megbetegedésben is szenvedett.

Az elhunyt családja szombaton egy újabb posztban köszönte meg a több száz részvétnyilvánítást, szót ejtettek egy olyan kommentelőről is, aki szintén koronavírusos, neki kitartást és gyógyulást kívántak, valamint részvétüket fejezték ki azoknak, akikről megtudták, hogy nemrég vesztették el hozzátartozójukat a covid-19 következtében.

A Facebookon az egyik csömöri csoportban ezt írták róla: „Sajnos megvan az első csömöri korona-vírus áldozat. …idős korban fertőződött meg, és néhány nap alatt a betegség áldozata lett.  Az ő esete azért is rendkívüli, mert most szinte minden sajtótermék vele foglalkozik. Aktív járványtagadóként fertőződött meg. Ő maga tette közé az oldalán a figyelmeztetését, hogy más ne jusson a sorsára. Ebből is látszik, hogy nem szabad félvállról venni a járványt. Részvétünk a családnak”.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Árvai Károly