A rendőrség elfogatóparancsot adott ki az ellen a labdarúgó ellen, aki a 2000-es évek elején a válogatottban is játszott.

A győri rendőrség körözi a futballistát

A rendőrség honlapján található információk szerint körözik Tokody Tibort. A győri rendőrkapitányság adta ki a körözést a korábbi labdarúgó ellen, aki kétszer is meghívót kapott a magyar válogatottba, és szerzett egy gólt is a címeres mezben. Nem sokkal hírünk közzétételét követően kiderült, a férfi feladta magát a rendőrségen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel vádolják

Az ismert adatok alapján sikkasztással gyanúsítják a korábbi újpesti és győri közönségkedvenc támadót. A körözés már 2021 nyarán elindult ellene. Most újból megjelent a neve azon a listán, ahol azon személyek találhatók, akik ellen elfogatóparancs van érvényben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kérdés, mit követhetett el

A rendőrség nem árult el részleteket annak kapcsán, hogy pontosan milyen bűncselekménnyel vádolják Tokody Tibort. Az azonban bizonyos, hogy az ismert, már visszavonult labdarúgóról van szó, hiszen a rendőrség fényképet is feltöltött róla. Tokody Tibor jelenleg 42 éves.

Újpesten kezdett focizni

Tokody Tibor pályafutását Újpesten kezdte meg. Az utánpótlásban lehúzott éveket követően a felnőtt csapatban is lehetőséget kapott. A liláknál 121 mérkőzésen 28 gólt szerzett.

Németországban is kipróbálta magát

2004-ben az RW Oberhausen csapatához igazolt Németországba. 32 mérkőzésen 6 gólt szerzett, majd újabb klubváltás következett. A következő idényt a Wuppertaler SV színeiben játszotta végig, 22 meccsen 2-szer talált be.

Visszatért Magyarországra

Két szezonnyi légióskodást követően hazatért Tokody Tibor. A Győri ETO FC igazolta le, a klub színeiben 138 mérkőzésen kapott lehetőséget. A támadó 11 gólt szerzett a Győr színeiben.

Sikeres volt Győrött

Tokody Tibor szép sikereket ért el az ETO színeiben. 2008-ban és 2010-ben bronzérmes lett a csapattal. Legnagyobb sikere klubszinten, hogy 2013-ban megnyerte a bajnokságot a Győrrel.

Itt vezetett le

A 2015/2016-os idényt Mosonmagyaróváron kezdte meg egy szezonyni pihenőt követően. 2016-ban a Somos SE színeiben fejezte be pályafutását. Ekkor már 36 éves volt.

Edzősködött

Tokody Tibor egy rövid időre az edzősködésbe is belekóstolt. 2015-ben a Mosonmagyaróvár U12-es együttesének volt a trénere. Pályaedzőként is ténykedett a település felnőtt csapatánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy nagy öngól is fűződik a nevéhez

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív